„Nasdaq“ žada įdarbinti apie 200 naujų darbuotojų

Pirmaujanti vertybinių popierių

Šiuo metu Vilniuje dirbančios komandos kuria, testuoja ir diegia vertybinių popierių prekybos ir atsiskaitymų sistemas, prižiūri ir plėtoja finansų rinkoms kritinę IT infrastruktūrą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Šiuo metu Vilniuje dirbančios komandos kuria, testuoja ir diegia vertybinių popierių prekybos ir atsiskaitymų sistemas, prižiūri ir plėtoja finansų rinkoms kritinę IT infrastruktūrą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-14 11:11, atnaujinta 2017-06-01 19:01

Pirmasis specialistas Technologijų ir verslo kompetencijų centre „Nasdaq Vilnius Services“ pradėjo dirbti 2015 m. vasarį. Šiuo metu čia dirba 127 informacinių technologijų (IT), vertybinių popierių biržų prekybos, apskaitos ir atsiskaitymų operacijų, finansų apskaitos ir valdymo, multimedijos, kibernetinio saugumo ir kitų sričių profesionalai, teikiantys paslaugas Nasdaq grupės įmonėms bei klientams Europoje, JAV ir Azijoje.

Kartu su vertybinių popierių rinkos infrastruktūros bendrovėmis „Nasdaq Vilnius“ ir Lietuvos centriniu vertybinių popierių depozitoriumu, kuriose kartu dirba 28 specialistai, iš viso šiuo metu Nasdaq Lietuvoje turi 155 darbuotojus.

Pasak „Nasdaq Vilnius Services“ vadovės Armintos Saladžienės, antrajame plėtros etape bus ieškoma įvairaus profilio IT, finansų apskaitos, vertybinių popierių operacijų, ekonominės analizės ir konsultacijų, ryšių su investuotojais, audito, kibernetinio saugumo bei kitų sričių specialistų.

Šiuo metu Vilniuje dirbančios komandos kuria, testuoja ir diegia vertybinių popierių prekybos ir atsiskaitymų sistemas, prižiūri ir plėtoja finansų rinkoms kritinę IT infrastruktūrą, valdo Nasdaq akcijų biržų Europoje operacijas, teikia paslaugas listinguojamoms bendrovėms ir finansų institucijoms, vykdo finansų apskaitą ir kt. Naujausi Nasdaq technologijų projektai, prie kurių prisidėjo Vilniaus Technologijų ir verslo kompetencijų centro profesionalai, buvo įgyvendinti Vokietijoje, Turkijoje, Singapūre.

Technologijų ir verslo kompetencijų centro veikla jau buvo įvertinta ir tarptautiniu mastu – 2016 m. vasarį Lenkijos verslo informacijos portalo „Biznes Polska“ organizuojamose Rytų ir Vidurio Europos paslaugų centrų apdovanojimuose „Nasdaq Vilnius Services“ paskelbta geriausia dviejose kategorijose: „Unikaliausias paslaugų teikėjas“ ir „Geriausias naujas paslaugų centras regione“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?