„Kavos bankas“ rudenį pasiūlys naujos prekės ženklo kavos

Bendrovė „Kavos bankas“ šalies

Į nuosavo prekių ženklo kavos „Pupa“ sukūrimą Kaune veikianti kavos gamybos įmonė investuoja apie 20 tūkst. eurų<br>M.Patašiaus nuotr.
Į nuosavo prekių ženklo kavos „Pupa“ sukūrimą Kaune veikianti kavos gamybos įmonė investuoja apie 20 tūkst. eurų<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-21 08:36, atnaujinta 2017-06-01 02:56

Į nuosavo prekių ženklo kavos „Pupa“, kuri pagal kainų lygį bus tarp pramoniniu būdu gaminamos prekybos tinkluose parduodamos vokiškos kavos ir itališkos kavos, sukūrimą Kaune veikianti kavos gamybos įmonė investuoja apie 20 tūkst. eurų – ši suma skirta kavos mišiniui sukurti, testuoti, pakuočių dizaino gamybai, viešinimo kampanijai.

Gamindami savo prekių ženklo kavą, kauniečiai investuos apie 15 tūkst. eurų į papildomą laboratorijos įrangą, kuria būtų tikrinama skrudinamos kavos kokybė. Svarstomos galimybės ir dėl pupelių atrinkimo įrangos įsigijimo, ji kainuotų 70 tūkst. eurų, tačiau galutinis sprendimas dėl to dar nepriimtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.