„Gjensidige“ pagrindinei būstinei pasirinko Vilnių

„Gjensidige“, antra didžiausia draudimo grupė Šiaurės ir Baltijos šalyse, vykdo įmonių Baltijos šalyse integraciją, kurią planuoja užbaigti šių metų rudenį. „Gjensidige“ Baltijos šalių pagrindinė būstinė bus Vilniuje.

Šiuo metu „Gjensidige“ keičia prekės ženklą Baltijos šalyse: balandžio 1 d. baigtas ženklo keitimas Lietuvoje, o Latvijoje ir Estijoje jis bus atnaujintas iki vasaros.<br>M.Patašiaus nuotr.
Šiuo metu „Gjensidige“ keičia prekės ženklą Baltijos šalyse: balandžio 1 d. baigtas ženklo keitimas Lietuvoje, o Latvijoje ir Estijoje jis bus atnaujintas iki vasaros.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-07 12:29, atnaujinta 2017-05-30 04:40

Po integracijos regione veiks akcinė draudimo bendrovė „Gjensidige“, turinti pagrindinę būstinę Lietuvoje ir filialus Latvijoje ir Estijoje.

„Vieninga organizacija augina esamą „Gjensidige“ verslą Baltijos šalyse, didina veiklos mastą ir sukuria tvirtą pagrindą pelningam augimui. Turime dideles ambicijas tapti regiono lyderiais, todėl kuriame organizaciją, kuri leistų veikti lanksčiai, greitai ir efektyviai“, – pasakoja „Gjensidige“ generalinis direktorius Marius Jundulas.

M. Jundulas akcentuoja „Gjensidige“ grupės patirtį ir 200 metų sėkmingo verslo istoriją. „Gjensidige“ dėmesio centre yra klientas ir jo poreikiai. Pasinaudosime grupės žiniomis ir patirtimi, mokydami darbuotojus ir gerindami klientų patirtį Baltijos šalyse“, – sakė M. Jundulas.

Šiuo metu „Gjensidige“ keičia prekės ženklą Baltijos šalyse: balandžio 1 d. baigtas ženklo keitimas Lietuvoje, o Latvijoje ir Estijoje jis bus atnaujintas iki vasaros.

Praėjusių metų rudenį Norvegijos draudimo grupės „Gjensidige“ įsigyta viena didžiausių Lietuvos draudimo bendrovių kovo 1 d. pakeitė pavadinimą ir teisinę formą į akcinę draudimo bendrovę „Gjensidige“.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: minima Vaiko diena