„Rokiškio pienas“ – Lietuviškiausias metų tiekėjas 2015!

Lietuvos prekybos įmonių asociacija (LPĮA) kasmet rengia konkursą, kurio metu renkama populiariausia prekė ir įteikiami aukščiausi apdovanojamai. UAB „Rokiškio pienas“ didžiuojasi, kad kelis metus iš eilės ne vienas įmonės produktas yra įvertinamas „Populiariausia prekė“ apdovanojimuose.

UAB „Rokiškio pienas“ didžiuojasi, kad kelis metus iš eilės ne vienas įmonės produktas yra įvertinamas „Populiariausia prekė“ apdovanojimuose.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
UAB „Rokiškio pienas“ didžiuojasi, kad kelis metus iš eilės ne vienas įmonės produktas yra įvertinamas „Populiariausia prekė“ apdovanojimuose.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-11 09:14, atnaujinta 2017-05-29 17:07

Rokiškio NAMINIS kefyras, kuriam ruošti naudojamas ne šaldytas ar džiovintas, o natūralus kefyro raugas, populiariausiu buvo išrinktas 2011 m., 2013 m., 2014 m. Įmonė nuo seno garsėja kokybiškais sūriais, kuriuos vertina pirkėjai. Populiariausia prekė apdovanojimuose ROKIŠKIO fermentinis sūris jau 4 metus iš eilės laimi garbingą populiariausios prekės apdovanojimą.

Tai nuostabaus skonio puskietis sūris, kuris tinka ne tik kasdieniams patiekalams pagardinti, bet ir gali būti puiki dovana keliaujant į svečius. Pirkėjų pamėgtas Rokiškio VISIEMS lydytas sūris „Populiariausia prekė“ apdovanojimuose taip pat įvertinama ne vienerius metus. Rokiškio VISIEMS lydytas sūris populiariausia preke buvo išrinkta 4 kartus. Tai puikus užkandis pusryčiams ant duonos riekės ar važiuojant į iškylą, skanaujant jaučiamas ypatingas dūmų prieskonis ir kvapas. Gera kokybė už prieinamą kainą.

UAB „Rokiškio pienas“ didžiuojasi dar vienu garbingu apdovanojimu. Lietuvos prekybos įmonių asociacija (LPĮA) kartu su „Maxima“ „IKI“ ir „Rimi“ išrinko ir pagerbė prekybos tinklų partnerius – produkcijos gamintojus ir tiekėjus. UAB „Rokiškio pienas“ įmonę pripažino Lietuviškiausiu metų tiekėju. Šie apdovanojimai yra labai svarbūs įmonei, nes tai verčia tobulėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.