„AirBaltic“ pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Taliną

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ atnaujino tiesioginį maršrutą tarp Vilniaus ir Talino, taip sustiprindama bendrovės poziciją Baltijos regione. 10 kartų per savaitę vykdoma paslauga padės įsitvirtinti Baltijos šalių rinkoje ir sustiprins ryšį su 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų.

Nuo šiandien, balandžio 18 d., „airBaltic“ skrydžius iš Vilniaus į Talino oro uostą vykdys 10 kartų per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, du kartus per dieną.<br>Įmonės nuotr.
Nuo šiandien, balandžio 18 d., „airBaltic“ skrydžius iš Vilniaus į Talino oro uostą vykdys 10 kartų per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, du kartus per dieną.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2016, 10:57 AM, atnaujinta May 28, 2017, 1:13 PM

„Maršruto Vilnius-Talinas atidarymas, tai naujos „airBaltic“ pradžios simbolis, kadangi jis žymi sėkmingą restruktūrizavimo programos „ReShape“ pabaigą. Restruktūrizacijos metu tai buvo vienas iš 14 pelningų skrydžių, kurių turėjome atsisakyti, o dabar jį pradedame taip, kad mūsų Baltijos šalių klientai patogiai galėtų naudotis rytiniais ir vakariniais skrydžiais bei žymiai mažesnėmis šio maršruto kainomis.

Maršruto atidarymas žymimas tuo pačiu metu iš Vilniaus ir Talino vykdomais skrydžiais – abiejose sostinėse „airBaltic“ siūlo tiek tiesioginius skrydžius, tiek ir skrydžius su patogiu persėdimu Rygoje į Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestus. Ir toliau stiprinsime mūsų paslaugas Lietuvoje bei Estijoje, gerinsime susisiekimą tarp miestų. Tai mūsų verslo plano „Horizon 2021“ dalis“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martin Gauss.

Nuo šiandien, balandžio 18 d., „airBaltic“ skrydžius iš Vilniaus į Talino oro uostą vykdys 10 kartų per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, du kartus per dieną. Skrydžiai bus vykdomi „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvais. Kelionės iš Vilniaus į Taliną trukmė – 1 val. 20 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 29 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas.

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Stokholmą, Berlyną, Amsterdamą, Rygą, Taliną. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.