R. Karbauskis neigia atstovaujants rusų trąšų gamintojai „Acron“

Vieno didžiausių Lietuvos

R. Karbauskis tikino, kad niekada nebuvo pasirašęs jokios atstovavimo sutarties su Rusijos bendrovėmis, o šios esą neturi tokių sutarčių.<br>D.Umbraso nuotr.
R. Karbauskis tikino, kad niekada nebuvo pasirašęs jokios atstovavimo sutarties su Rusijos bendrovėmis, o šios esą neturi tokių sutarčių.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2016, 9:10 AM, atnaujinta May 27, 2017, 6:14 PM

Portalui delfi.lt R. Karbauskis tikino, kad niekada nebuvo pasirašęs jokios atstovavimo sutarties su Rusijos bendrovėmis, o šios esą neturi tokių sutarčių.

Jis teigė nesąs pažįstamas ir niekada nėra susitikęs su jokios Rusijos įmonės vadovu ir neigė bet kokias sąsajas su „Acron“ ir apskritai su Rusija ar jos verslininkais, o jo biografijoje pavartotas žodis „atstovauti“ esą reiškia tik tiek, kad „Agrokoncernas“ prekiavo minėtos bendrovės trąšomis.

„Žodis atstovavo, jei jis parašytas, jis reiškia tiesiog „prekiavo“, turėjo teisę pirkti ir parduoti – tokią teisę turėjo kokios dvidešimt įmonių iš Lietuvos.

Trąšas iš Rusijos perkama visų Europos įmonės dėl to, kad kalis ir fosforas išgaunamas iš iškastinių žaliavų. Niekur Europoje tokių tik Baltarusijoje ir Rusijoje“, – portalui aiškino R. Karbauskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.