Susipažinkite, kokią populiariausią prekę išsirinko skaitytojai

Tarp 48 populiariausių Lietuvoje prekių, kurios buvo išrinktos kasmetiniame Lietuvos prekybos įmonių asociacijos (LPĮA) konkurse, lrytas.lt skaitytojai renka savo 10 populiariausių prekių krepšelį.

Aštuonios iš dešimties skaitytojų išrinktų prekių – lietuviškos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aštuonios iš dešimties skaitytojų išrinktų prekių – lietuviškos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kristina Rancaitė

Apr 27, 2016, 6:12 PM, atnaujinta May 27, 2017, 10:34 AM

Skaitytojai, dalyvaujantys balsavime, gali registruotis ir jį laimėti.

LPĮA ir lrytas.lt penkis burtų keliu atrinktus konkurso dalyvius apdovanos krepšeliais, kuriuose bus 10 populiariausių prekių ir lrytas.lt suvenyrai.

Balsavimas startavo kovo 21 dieną, o dabar jis jau yra stabdomas. Laimėtojai bus renkami ketvirtadienį.

Daugiausiai balsų surinko šios prekės: „Dvaro“ sviestas, kietasis sūris „Džiugas“, kava „Paulig Classic“, saulėgrąžų aliejus „Natura“, fermentinis „Rokiškio sūris“, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai „Malsena“, „Dvaro“ grietinė, „Žemaitijos“ pusriebė varškė, „Dvaro“ pienas ir „Grūdėta“ varškė.

Pieno produktai – mylimiausi šalyje

LPĮA vadovas Laurynas Vilimas teigia, kad balsavimo rezultatai dar kartą įrodė, kokie stiprūs yra Lietuvos pieno gamintojai.

„Tai pramonė, kuri deda daugiausiai pastangų ir darbo, ieško geriausių, naujausių pasiūlymų, sprendimų. Pirkėjai tai vertina ir dar kartą patvirtina“, – sakė L.Vilimas.

80 proc. – lietuviškos

Aštuonios iš dešimties skaitytojų išrinktų prekių – lietuviškos.

„Matome, kad pirkėjai pasitiki ir renkasi lietuvišką produkciją. Tai – geras ženklas. Gamintojai, kurie buvo apdovanoti, dar kartą patvirtino šią tendenciją. Sėkmė neateina per metus ar kelis: tai – dešimtmečių investicijų pasekmė“, – teigė L.Vilimas.

Jo teigimu, „Populiariausia prekė“ – unikalus projektas, tinkantis prekybininkams, kurie mato statistiką, vartotojų elgseną parduotuvėse.

„O lrytas.lt portalo balsavimas – uoga ant torto. Visos prekės, kurios buvo skelbtos,yra laimėtojos savo kategorijose“, – pridūrė L.Vilimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.