„NYT“ siūlys naują paslaugą: maisto pristatymą į namus

JAV bendrovė „The New York

Pasak A.Ting, maisto pristatymo į namus paslauga gali tapti tokia pat paklausi, kaip ir turistinių kelionių organizavimas, „jeigu ne labiau“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pasak A.Ting, maisto pristatymo į namus paslauga gali tapti tokia pat paklausi, kaip ir turistinių kelionių organizavimas, „jeigu ne labiau“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eltos inf.

May 6, 2016, 1:00 PM, atnaujinta May 26, 2017, 10:29 AM

„Mūsų auditorija skiria daug laiko maisto ruošai namuose, – sakė ji. – Todėl visiškai natūralu, kad išbandome šią sferą“. Jau šių metų vasarą planuojama pradėti teikti šio pobūdžio paslaugas. Bendrovės partnere taps įmonė „Chef'd“, kuri jau dirba šioje srityje.

Planuojama pristatyti šviežius ingredientus patiekalams, kurių receptai publikuojami laikraščiui „The New York Time“ priklausančiame internetiniame tinklapyje „NYT Cooking“. Tikimasi, kad produktai bus pristatomi per 48 valandas nuo užsakymo momento. Jų kaina kol kas tikslinama. Pajamomis, gautomis nuo šių operacijų, laikraščio savininkė planuoja dalytis su „Chef'd“.

Pastaraisiais metais „The New York Times“ pradėjo siūlyti įvairias paslaugas, kurios nėra tiesiogiai susijusios su laikraščių verslu. Tarp jų – tokios paslaugos kaip vynų, įvairių aksesuarų su leidinio logotipu prekyba, konferencijų rengimas ir net turistinių kelionių į kitas šalis organizavimas. Pasak A.Ting, maisto pristatymo į namus paslauga gali tapti tokia pat paklausi, kaip ir turistinių kelionių organizavimas, „jeigu ne labiau“.

Kaip rodo praėjusių metų „The New York Times“ finansinės ataskaitos, bendrovė uždirbo apie 95 mln. dolerių sferose, nesusijusiose su laikraščių pardavimu. 2015 metais pajamos, gautos iš laikraščio puslapiuose paskelbtos reklamos, sumažėjo 3,6 proc., iki 638,7 mln. dolerių, o iš laikraščių pardavimų – padidėjo 1 proc., iki 845,5 mln. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.