„Snoro“ administratorius pardavė pastatus Vilniuje ir Palangoje

Žlugusio banko „Snoras“

Pirmojo laisvojo pardavimo procesas nebuvo sėkmingas banko buveinei Vilniuje, kurios pradinė pardavimo kaina yra 5,307 mln. eurų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pirmojo laisvojo pardavimo procesas nebuvo sėkmingas banko buveinei Vilniuje, kurios pradinė pardavimo kaina yra 5,307 mln. eurų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2016, 3:01 PM, atnaujinta May 25, 2017, 8:32 PM

„Snoro“ bankroto administratorius Gintaras Adomonis pranešė, kad laisvojo pardavimo būdu Vilniaus Vingrių gatvėje esantis viešbutis „Vingriai“ parduotas už 788,3 tūkst. eurų, o Palangos Basanavičiaus gatvėje esantis namas su sklypu – už 428,5 tūkst. eurų.

„Įsitikinome, kad laisvojo pardavimo būdas yra veiksmingas ir lankstus, o jo rezultatai viršijo lūkesčius. Techniškai ši tvarka yra liberalesnė pirkėjui, pirkimui naudojančiam ir kredito institucijų finansavimą, o varžytynėms būdingas varžymosi faktorius ir azartas niekur nedingsta“, pranešime teigė G.Adomonis.

Viešbutį „Vingriai“ su kavine, naktiniu klubu, butais, komercinėmis patalpomis pernai liepą pirmą kartą bandyta parduoti už 944,8 tūkst. eurų, o vėliau kaina sumažinta iki 850,3 tūkst. eurų.

Pirmojo laisvojo pardavimo procesas nebuvo sėkmingas banko buveinei Vilniuje, kurios pradinė pardavimo kaina yra 5,307 mln. eurų. Nurodoma, kad veikiausiai, procesas bus kartojamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.