Palanga atidaro sezoną – brangesnis maistas, daugiau užsieniečių

Šį savaitgalį kurortinio sezono

Verslininkai teigia, kad Palangoje dėl gausesnių skrydžių galima sutikti daugiau britų, kurie į Palangą kaip tarpinę stotelę atvyksta vienai dienai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Verslininkai teigia, kad Palangoje dėl gausesnių skrydžių galima sutikti daugiau britų, kurie į Palangą kaip tarpinę stotelę atvyksta vienai dienai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2016, 9:08 AM, atnaujinta May 24, 2017, 11:36 PM

Tačiau verslininkai nemano, kad tai atbaidys poilsiautojus, priešingai, dėl Palangos oro uoste pradėtų vykdyti naujų skrydžių tikisi sulaukti daugiau turistų iš užsienio, rašo „Verslo žinios“.

Verslininkai teigia, kad Palangoje dėl gausesnių skrydžių galima sutikti daugiau britų, kurie į Palangą kaip tarpinę stotelę atvyksta vienai dienai. Tikimasi ir didesnio turistų iš Baltarusijos srauto, nors verslininkai nėra labai optimistiški.

„Poilsio paketus baltarusiai užsako vangiai. Kita vertus, dar anksti, nes jie dažniausiai keliones rezervuoja likus kelioms savaitėms iki atostogų.

Vis dėlto nuojauta kužda, kad pradėti vykdyti skrydžiai srautų smarkiai nepadidins, o dauguma, kaip įprasta, atvyks automobiliais“, – teigė „Merkurijaus turizmo“ direktoriaus pavaduotoja Irena Višinskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.