Po Briuselio priekaištų – apie „Lietuvos geležinkelių“ pertvarką

Lietuvos Vyriausybė analizuoja,

Premjeras nurodė Susisiekimo ministerijai ir „Lietuvos geležinkeliams“ išnagrinėti Vokietijos geležinkelių pertvarkymo pavyzdį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Premjeras nurodė Susisiekimo ministerijai ir „Lietuvos geležinkeliams“ išnagrinėti Vokietijos geležinkelių pertvarkymo pavyzdį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-27 11:01, atnaujinta 2017-05-24 02:24

„Principinė (pozicija) yra pertvarkyti geležinkelius, bet kaip, kol kas analizuojame ir detalizuosime vėliau“, – penktadienį žurnalistams sakė ministras po susitikimo su premjeru Algirdu Butkevičiumi.

Anot ministro, premjeras nurodė Susisiekimo ministerijai ir „Lietuvos geležinkeliams“ išnagrinėti Vokietijos geležinkelių pertvarkymo pavyzdį.

R.Sinkevičius teigė, kad su premjeru neaptarė „Lietuvos geležinkelių“ vadovo Stasio Dailydkos tinkamumo vadovauti bendrovei.

Lietuva teigia sulaukusi Europos Komisijos nurodymo pasirinkti – pertvarkyti „Lietuvos geležinkelius“ arba gauti kelių dešimčių milijonų eurų baudą dėl išardyto kelio ruožo į Rengę Latvijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.