„Neo Group“ PET granulių gamyklą statys „Axis Technologies“

Bendrovė „Axis Technologies“

„Axis Technologies“ pastatys trečiąją PET granulių liniją su pagalbinio ūkio statiniais ir įdiegs technologinę įrangą.<br>Bendrovės nuotr.
„Axis Technologies“ pastatys trečiąją PET granulių liniją su pagalbinio ūkio statiniais ir įdiegs technologinę įrangą.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-02 11:22, atnaujinta 2017-05-23 07:59

„Statome ne tik jėgaines, esame aktyvūs ir sudėtingumu pasižyminčių pramoninių kompleksinių statybų srityje. Laimėję naują konkursą, tęsiame bendradarbiavimą su NEO GROUP, kurioje praėjusiais metais įdiegėme biokuro katilinę“, – teigė „Axis Technologies“ generalinis direktorius Giedrius Vaitkevičius.

„Axis Technologies“ pastatys trečiąją PET granulių liniją su pagalbinio ūkio statiniais ir įdiegs technologinę įrangą. Trečiasis gamybos korpusas pagal savo technologiją ir gamybinį našumą bus analogiškas savo pirmtakams. Naujoji gamykla leis pagaminti 168 t PET granulių per metus.

Šalia gamyklos iškils pagalbiniai statiniai: 1800 kv. m tūrio silosas, 1200 kv. m talpos rezervuaras ir trys pagamintos produkcijos silosai, kurių tūris sudaro nuo 262 iki 735 kv. m.

„Įgyvendindami šį unikalų statybų projektą sujungsime skirtingas inžinerines savo kompanijos veiklas. Statybų padalinys bendradarbiaus su projektų valdymo, automatikos ir elektros darbų specialistais, technologais“, – sakė G. Vaitkevičius.

„Vertiname ir pasitikime „Axis Technologies“ kaip partneriu, tai – ne pirmasis mūsų kartu įgyvendinamas projektas. Svarbiausia šiame projekte – šios kompanijos sukaupta sudėtingų inžinerinių objektų statybų patirtis“, – sakė NEO GROUP generalinis direktorius Paulius Ambrazaitis.

Šiame objekte „Axis Technologies“ dirbs vadovaudamasi raudonuoju FIDIC – Tarptautinės inžinierių konsultantų federacijos patvirtintu statybų modeliu.

Tarp stambiausių pastaruoju metu „Axis Technologies“ įgyvendintų industrinių statybų projektų – biokuro energetikos projektas grūdų perdirbimo įmonėje „Amilina“ Panevėžyje. 2014 metais krakmolo ir glitimo gamykloje buvo įdiegta 32 MW instaliuotos galios biomasės katilinė. Šio projekto vertė sudarė 16 mln. eurų.

„Axis Technologies“ yra grupės „Axis Industries“ įmonė, kurianti biokuro katilinių ir elektrinių technologinę įrangą, užsiimanti industrinių pastatų statybomis. Bendrovė yra įgyvendinusi daugiau nei 200 projektų Baltijos šalyse ir kitose užsienio valstybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.