Birių krovinių terminalas ruošiasi dvigubam krovos augimui

Pastaraisiais metais sparčiai

Bendrovės teritorijoje išdygs 5 nauji sandėliai, kurių kiekviename bus galima sandėliuoti po 40 tūkst. tonų trąšų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bendrovės teritorijoje išdygs 5 nauji sandėliai, kurių kiekviename bus galima sandėliuoti po 40 tūkst. tonų trąšų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2016, 9:00 AM, atnaujinta May 23, 2017, 5:04 AM

„Priėmėme sprendimą iš uosto teritorijos iškelti visus administracinius pastatus, o jų vietoje plėsti krovą. Jau baigiame statyti naują biurų pastatą, į kurį persikelsime rugpjūtį. Tada dabartinis pastatas bus nugriautas, o jo vietoje išdygs trąšų sandėlis“, – sako Birių krovinių terminalo generalinis direktorius Vidmanas Dambrauskas, pasak kurio įmonė į teritorijos plėtrą ir senų pastatų pašalinimą jau investavo apie 5 mln. eurų.

Iš viso bendrovės teritorijoje išdygs 5 nauji sandėliai, kurių kiekviename bus galima sandėliuoti po 40 tūkst. tonų trąšų. Investicijas norima užbaigti iki 2018 metų. Tada Birių krovinių terminalas per metus galės krauti apie 15 mln. tonų, kai dabar metinis krovos pajėgumas siekia apie 8 mln. tonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.