Oro uostų koncesininkai turės įtikti ir politikams?

Reikalavimas, jog Lietuvos oro

Gediminas Žiemelis mano, kad papildomas reikalavimas reikštų, kad būtų renkamasi ne aukščiausia kaina, o vadovaujantis kitais kriterijais.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gediminas Žiemelis mano, kad papildomas reikalavimas reikštų, kad būtų renkamasi ne aukščiausia kaina, o vadovaujantis kitais kriterijais.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2016, 8:52 AM, atnaujinta May 23, 2017, 5:04 AM

„Privatus verslas nori paprastesnių procedūrų. Dabar išeina taip, kad tai, jog koncesijos dalyvis laimėjo tarptautinį konkursą ir buvo geriausias, negarantuoja, jog jis ir turės tą sutartį, nes ši priklausys nuo Seimo nuomonės“, – mano Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) docentas Andrius Jaržemskis, kurio teigimu papildomi reikalavimai gali pabranginti ir pavėlinti projekto įgyvendinimą.

Aviacijos verslo „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis mano, kad papildomas reikalavimas reikštų, kad būtų renkamasi ne aukščiausia kaina, o vadovaujantis kitais kriterijais. Pasak jo, įstatyme atsiradus naujai sąlygai spėti tilpti į terminus vis dar įmanoma, tačiau kyla rizika, kad dalis potencialių koncesijos dalyvių atsisakys dalyvauti konkurse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.