„Ryanair“ pristato apgyvendinimo paslaugą

Aviakompanija „Ryanair“ paskelbė, kad nuo 2016 m. spalio mėn. 1 d. klientams siūlys „Ryanair rooms“ žemų kainų apgyvendinimo paslaugą.

„Ryanair“ atstovas Kenny Jacobsas sakė: Vis daugiau klientų tikisi iš Ryanair ne tik žemų kainų skrydžių, bet ir kitų paslaugų“<br>Įmonės nuotr.
„Ryanair“ atstovas Kenny Jacobsas sakė: Vis daugiau klientų tikisi iš Ryanair ne tik žemų kainų skrydžių, bet ir kitų paslaugų“<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2016, 2:35 PM, atnaujinta May 22, 2017, 7:38 AM

Su šia paslauga „Ryanair“ klientai galės rinktis tarp žemiausių kainų pasiūlymų viešbučiams, hosteliams, nakvynės su pusryčiais namams bei atostogų viloms.

Su „Ryanair Rooms“ paslauga aviakompanija išplės apgyvendinimo paslaugų pasirinkimą ir siūlys klientams apgyvendinimą ne tik viešbučiuose bet taip pat hosteliuose, nakvynės su pusryčiais namuose ar atostogų vilose žemiausiomis kainomis.

Ši naujausia Ryanair iniciatyva, tai „Always Getting Better“ programos dalis. Su „Always Getting Better“ programa, kuri apima personalizuotą tinklalapį ir dinamišką mobiliąją aplikaciją, aviakompanija Ryanair siekia užtikrinti geriausią klientų aptarnavimo kokybę.

„Ryanair“ atstovas Kenny Jacobsas sakė: Vis daugiau klientų tikisi iš Ryanair ne tik žemų kainų skrydžių, bet ir kitų paslaugų. Dėl to matome natūralų Ryanair.com virsmą į kelionių „Amazon“.

Tai atsispindi ir kintančiuose klientų poreikiuose rezervuojant apgyvendinimo paslaugas, todėl „Ryanair Rooms“ siūlys klientams pasirinkimą nuo penkių žvaigždučių viešbučių iki nepriklausomų apgyvendinimo įstaigų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?