Kodėl verslui svarbu remti švietimo iniciatyvas?

Parama, skirta su švietimu susijusiems projektas, įmonėms atsiperka šimteriopai, tikina verslininkai ir priduria, kad iš to laimi ne tik ugdoma naujoji karta, bet ir patys įmonių darbuotojai. Šešerius metus sėkmingai vykdomo paramos projekto „Geridarbai.lt“ atstovė Justina Kindurytė išskiria tris pagrindines priežastis, kodėl būtent švietimo iniciatyvos turėtų būti viena iš pagrindinių verslo rėmimo krypčių.

Šešerius metus sėkmingai vykdomo paramos projekto „Geridarbai.lt“ atstovė Justina Kindurytė išskiria tris pagrindines priežastis, kodėl būtent švietimo iniciatyvos turėtų būti viena iš pagrindinių verslo rėmimo krypčių.<br>Geridarbai.lt nuotr.
Šešerius metus sėkmingai vykdomo paramos projekto „Geridarbai.lt“ atstovė Justina Kindurytė išskiria tris pagrindines priežastis, kodėl būtent švietimo iniciatyvos turėtų būti viena iš pagrindinių verslo rėmimo krypčių.<br>Geridarbai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-14 08:57, atnaujinta 2017-05-21 20:23

„Stipraus ir sėkmingo verslo atstovai puikiai suvokia, kad parama įvairioms iniciatyvoms atneša naudą ne tik projektams, siekiantiems gauti finansavimą, bet ir pačiai įmonei. Švietimas yra būtent ta sritis, į kurią turėtume sutelkti daugiausia dėmesio. Suteikdami paramą naujos kartos ugdymui, užsitikriname sau šviesią ateitį, nes išsilavinę, aktyvūs ir kūrybingi žmonės atneša daugiausia naudos savo šalies labui“, – tikina smscredit.lt/"="">smscredit.lt/"" target="_blank">„SMScredit.lt“ marketingo vadovė J. Kindurytė.

Ji priduria, kad verslo parama bendruomenėms, siekiančioms įgyvendinti savo projektus, suteikia ne tik finansinės, bet ir moralinės naudos.

„Vykdydami paramos projektą „Geridarbai.lt“, pastebėjome, kokios iš tiesų stiprios yra mūsų bendruomenės. Jos ne tik sutelkia žmones aktyviai siekti savo tikslo, bet, kai jau gauna finansavimą, ir toliau sėkmingai vykdo projektus, dirbdamos išvien. O tai naujajai kartai yra puikus pavyzdys, rodantis, kad, suvienijus jėgas, įmanoma labai daug pasiekti“, – sako J. Kindurytė.

Pasak jos, švietimo iniciatyvų skatinimas yra naudingas ne tik paramos gavėjams, bet ir pačiai finansavimą skiriančiai įmonei – pozityvi emocija, kuri atsiranda padarius gerą darbą, darbuotojams tampa tarsi varomoji jėga.

„Pagelbėjus kitiems, aplanko labai puikus jausmas, atsiranda dar didesnė motyvacija dirbti. Dėl šios priežasties tikiu, kad artimiausiu metu dar daugiau verslo atstovų supras, jog parama švietimui lemia labai didelę naudą kiekvienam iš mūsų“, – teigia „SMScredit.lt“ marketingo vadovė.

Per visą savo veiklos laikotarpį projektas „Geridarbai.lt“ parėmė jau 245 bendruomenių, siekiančių gauti „SMScredit.lt“ finansavimą savo iniciatyvų įgyvendinimui, paraiškas. Iš visų projektų 23 procentai buvo susiję su švietimo sritimi.

„Geridarbai.lt“ siekia skatinti sporto, kultūros, mokslo ir švietimo bei aplinkosaugos iniciatyvas. Kiekvieną mėnesį konkurso organizatoriai iš bendruomenių siūlomų idėjų atrenka vidutiniškai 8 geriausias. Vėliau projektų pergalę lemia viešasis balsavimas internetinėje svetainėje, kur visuomenės atstovai atiduoda savo balsus labiausiai patikusioms iniciatyvoms. Daugiausia simpatijų sulaukę projektai gauna iki 3000 eurų. Vienam projektui skiriama maksimali suma siekia 1500 eurų. „Geridarbai.lt“ iniciatyva per visą savo veiklos laikotarpį padėjo įgyvendinti daugiau nei 100 bendruomenių idėjas ir iš viso joms skyrė daugiau nei 150 000 eurų.

Paramos programa „Geridarbai.lt“ – tai „SMScredit.lt“ iniciatyva rengiamas ilgalaikis projektas, kurio pagrindinis tikslas – padėti įgyvendinti geras ir gražias idėjas. Pelno nesiekiančios organizacijos savo projekto idėją kviečiamos pateikti internetiniame puslapyje www.geridarbai.lt. Projekto naujienas kviečiama sekti ir socialiniame tinkle „Facebook“: www.facebook.com/projektasgeridarbai.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.