Kiniškos arbatos milžinė Lietuvoje dairosi vietos atstovybei

Kinijos arbatos gamybos milžinė

„Yunnan Dianhong group“ yra didžiausia juodosios arbatos gamintoja, planuojanti plėsti verslą ir savo atstovavimą Europoje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
„Yunnan Dianhong group“ yra didžiausia juodosios arbatos gamintoja, planuojanti plėsti verslą ir savo atstovavimą Europoje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-28 10:21, atnaujinta 2017-05-20 11:18

Kinija vis labiau domisi Lietuvos teikiamomis galimybėmis čia investuoti. „Yunnan Dianhong group“ irgi yra susidomėjusi ir mes skatiname kompaniją įsikurti Lietuvoje.

Tai yra didžiausia juodosios arbatos gamintoja, planuojanti plėsti verslą ir savo atstovavimą Europoje. Ji turi planų įregistruoti įmonę Lietuvoje, kuri galėtų veikti kaip rinkodaros centras Europai, o galbūt įkurti apdirbimo įmonę mūsų šalyje. Tikimės, kad planai virs realybe“, – BNS atsiųstame komentare teigė Algirdas Butkevičius.

Jis antradienį Vilniuje susitiks su grupės valdybos pirmininku Wangu Tianquanu ir aptars jos galimybes investuoti Lietuvoje.

„Yunnan Dianhong group“ yra didžiausia Kinijos arbatos augintoja ir gamintoja. Grupė turi 85 apdirbimo gamyklas ir per metus pagamina 15 tūkst. tonų arbatos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.