„Vodafone“ pagrasino savo būstinę Londone perkelti už JK ribų

Didžiosios Britanijos

Telekomunikacijų milžinė laiške nurodo, kad jai itin svarbu išsaugoti prieigą prie ES laisvo „žmonių, kapitalo ir prekių judėjimo“. Apie tai praneša BBC.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Telekomunikacijų milžinė laiške nurodo, kad jai itin svarbu išsaugoti prieigą prie ES laisvo „žmonių, kapitalo ir prekių judėjimo“. Apie tai praneša BBC.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eltos inf.

Jun 29, 2016, 3:31 PM, atnaujinta May 20, 2017, 8:10 AM

Telekomunikacijų milžinė laiške nurodo, kad jai itin svarbu išsaugoti prieigą prie ES laisvo „žmonių, kapitalo ir prekių judėjimo“. Apie tai praneša BBC.

Nors dokumente nurodoma, kad dar anksti „daryti griežtas išvadas dėl ilgalaikės būstinės vietos“, „Vodafone“ teigia ketinanti „imtis bet kokių tinkamų sprendimų“.

Dar praėjusią savaitę, prieš britų referendumą, bendrovės generalinis direktorius Vittorio Colao BBC kalbėjo, kad Britanija rizikuoja būti išbraukta iš jo bendrovės planų kurti naują bendrąją skaitmeninių paslaugų rinką, jeigu šalis pasitrauks iš ES.

„Vodafone“ savo elektroniniame laiške kelioms žiniasklaidos organizacijoms pabrėžia, kad narystė ES ir joje vykstantis laisvas žmonių judėjimas padėjo pasiekti įmonės plėtrą. 55 proc. jos pelno praėjusiais finansiniais metais sugeneravo operacijos Europoje, o vos 11 proc. – veikla Jungtinėje Karalystėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.