Privalomas konteinerių svėrimas padidins saugumą ir kaštus

Nuo liepos įsigaliosiantis

Vaidotas Šileika tvirtino, kad nuo liepos 1 dienos įsigaliojantis privalomas konteinerių svėrimas padidins terminalų saugumą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaidotas Šileika tvirtino, kad nuo liepos 1 dienos įsigaliojantis privalomas konteinerių svėrimas padidins terminalų saugumą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2016, 9:04 AM, atnaujinta May 20, 2017, 7:03 AM

„Kai kas iš to uždirbs, o mes patirsime papildomų išlaidų. Sudrausminti kai kuriuos ekspeditorius gal ir reikėtų, bet mes ir anksčiau sverdavome įtartinus konteinerius, mums tai jokia naujiena.

Tikrindavome, kad būtume ramūs, kad nebūtų problemų, juk nesinori dvidešimčiai metų prarasti reputacijos, todėl, kai tik kildavo įtarimų, visada sverdavome, bet tikrai ne kiekvieną“, – dienraščiui sakė krovinių ekspedijavimu užsiimančios „Ahlers Klaipėda“ direktorius Geraldas Stelmokaitis.

Klaipėdos konteinerių terminalo (KKT) generalinis direktorius Vaidotas Šileika tvirtino, kad nuo liepos 1 dienos įsigaliojantis privalomas konteinerių svėrimas padidins terminalų saugumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.