„Bega“ į krantinių rekonstrukcijas investuos 25 mln. eurų

„Bega“ per trejus metus planuoja investuoti 25 mln. eurų (žiniasklaida)

Dalis iš šiemet investicijoms suplanuotų 7 mln. eurų bus skirta technologinei krovos įrangai įsigyti<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dalis iš šiemet investicijoms suplanuotų 7 mln. eurų bus skirta technologinei krovos įrangai įsigyti<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2016, 8:59 AM, atnaujinta May 20, 2017, 4:47 AM

„Begos“ generalinis direktorius Aloyzas Kuzmarskis teigia, kad didžioji dalis suplanuotų investicijų yra susijusios su bendrovės disponuojamų 67–68 krantinių rekonstrukcija ir akvatorijos prie jų gilinimo darbais. Dėl šių krantinių rekonstrukcijos kurį laiką teismuose ginčijose BMGS ir „Latvijas tilti“.

Dalis iš šiemet investicijoms suplanuotų 7 mln. eurų bus skirta technologinei krovos įrangai įsigyti, modernizuoti ir naujai geležinkelio iškrovimo stočiai statyti.

Kaip anksčiau rašė BNS, „Latvijas tilti“ siūlė „Begos“ krantines rekonstruoti už 13,267 mln. eurų, tačiau BMGS ir „Hidrostatybos“ konsorciumas kreipėsi į teismą, teigdami, kad kaina yra neįprastai maža. Nors „Latvijas tilti“ ginčą laimėjo, tačiau iš konkurso pasitraukė, tad konsorciumas tapo laimėtoju ir už 14,952 mln. eurų (su PVM) rekonstruoja krantines.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.