Vis sunkiau rasdama klientų, „Uber“ nurėžia kainas

Pastebėję, kad vasarą sunkiau rasti klientų, pavėžėjimo paslaugas teikianti kompanija „Uber“ imasi pokyčių ir mažina kainas.

Mažesnė kelionės kaina įsigalioja nuo liepos 1 d. 11 val.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Mažesnė kelionės kaina įsigalioja nuo liepos 1 d. 11 val.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2016, 10:01 AM, atnaujinta May 20, 2017, 4:38 AM

„Per visus metus supratome, jog veiksmingiausias būdas padėti partneriams-vairuotojams padidinti pavėžėjimų skaičių yra kainų sumažinimas pakeleiviams. Todėl mažiname vidutinę kelionės kainą Vilniuje 19%!“, – teigiama įmonės pranešime.

Mažesnė kelionės kaina įsigalioja nuo liepos 1 d. 11 val.

„Esant didesniam poreikiui, partneriai-vairuotojai daugiau valandų praleis pavėžėdami žmones ir mažiau — laukdami užsakymų bei vykdami pas pakeleivį, ir taip uždirbs daugiau pinigų“, – rašė „Uber“.

Kompanijos teigimu, būtent taip atsitiko, kai kainos buvo sumažintos Varšuvoje, Krokuvoje, Zagrebe, Minske, Bukarešte ir kituose regiono miestuose. Paklausos padidėjimas pakėlė „Uber“ partnerių-vairuotojų uždarbį.

„Svarbu tai, kad „Uber“ išlieka patraukliu pasirinkimu partneriams-vairuotojams – be jų negalėtume veikti Vilniuje. Tikime, jog šie pasikeitimai padės jiems, bet taip pat, kol miestas prisitaikys prie naujų įkainių, užtikriname tam tikras pajamas per valandą partneriams-vairuotojams. Jei partnerių-vairuotojų uždirbta suma nebus tokia, kokios tikimės, iš naujo įvertinsime šį kainų pokytį“, – žada bendrovė.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.