Britanijoje „Boeing“ sukurs 2 tūkst. naujų darbo vietų

Jungtinių Valstijų orlaivių

„Boeing“ pirmadienį pranešė ketinanti sukurti Didžiojoje Britanijoje 2 tūkst. naujų darbo vietų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Boeing“ pirmadienį pranešė ketinanti sukurti Didžiojoje Britanijoje 2 tūkst. naujų darbo vietų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-11 15:48, atnaujinta 2017-05-19 05:20

JAV gamintoja taip pat ketina statyti naujus 100 mln. svarų vertės orlaivių angarus karinėje Karališkųjų britų oro pajėgų bazėje Losimaute, Mario srityje.

Jungtinės Karalystės premjeras Davidas Cameron susitarimo detales atskleidė pirmadienį Didžiojoje Britanijoje vykstančioje Farnboro tarptautinėje aviacijos parodoje.

Anot ministro pirmininko, sandoris rodo, kad Didžioji Britanija yra atvira verslui, nors šalis referendume ir pasisakė už pasitraukimą iš ES. „Kad ir su kokia nežinomybe susiduria mūsų šalis, noriu, kad sklistų aiški žinia: Didžioji Britanija ir toliau ketina pirmauti tiek pasaulio civilinėje aeronautikoje, tiek ir gynybos srityje“, – teigia D.Cameronas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.