„SPA Vilnius Druskininkai“ pretenduoja į prestižinį apdovanojimą

„SPA Vilnius Druskininkai“ – vienintelis finalistas iš Baltijos šalių, įvertintas dviejose kategorijose pasauliniame konkurse Wellness Travel Awards 2016: kategorijoje BEST FOR MEDICAL SERVICES, kaip už geriausias gydymo paslaugas teikiantį centrą, bei naujojoje kategorijoje BEST AHEAD-OF-THE-CURVE-INNOVATION, įvertinančioje apgyvendinimo ir sveikatingumo įstaigas, siūlančias labiausiai kūrybiškas ir novatoriškas sveikatingumo programas.

Šiais metais SPA VILNIUS antrąkart išrinktas kaip vienas iš TOP 10 TripAdvisor keliautojų pasirinkimų<br>123fr nuotr.
Šiais metais SPA VILNIUS antrąkart išrinktas kaip vienas iš TOP 10 TripAdvisor keliautojų pasirinkimų<br>123fr nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2016, 3:10 PM, atnaujinta May 18, 2017, 5:55 AM

Didžiausias SPA internetinis puslapis pasaulyje Spafinder Wellness 365, pagrindinis šių kasmetinių apdovanojimų organizatorius, liepos 20 d. paskelbė finalistų sąrašą ir balsavimo, vyksiančio iki rugsėjo 16 d., pradžią.

Iš 605 kandidatų finalistus iš 54 šalių 20-iai kategorijų atrinko komisija, sudaryta iš 39 SPA ir sveikatingumo kelionių ekspertų ir redaktorių. Renkant laimėtojus bus atsižvelgiama ne tik į komisijos nominacijas, bet ir į vartotojų balsavimo rezultatus bei dalyvių reitingus, o nugalėtojai bus skelbiami lapkričio 9 d. Londone vyksiančiame World Travel Market tarptautiniame kelionių rinkos renginyje.

Specialus Crystal Award (liet. Kristalinis apdovanojimas) bus skiriamas geriausiai įstaigai šešiuose žemynuose, o Country Award (liet. Šalies apdovanojimas) – labiausiai iš visų šalių ir regionų išsiskyrusiam finalistui.

„Sveikiname visą SPA VILNIUS Druskininkai komandą patekus į finalą dviejose kategorijose prestižiniuose Wellness Travel Awards 2016 apdovanojimuose, kurie atspindi SPA VILNIUS išskirtinį atsidavimą klientams, siekį padėti žmonėms gyventi ir keliauti sveikai“, – sveikino Spafinder Wellness, Inc. valdytojas John Bevan.

Šiais metais SPA VILNIUS antrąkart išrinktas kaip vienas iš TOP 10 TripAdvisor keliautojų pasirinkimų (Traveller‘s Choice) Lietuvoje ir yra vienintelė šį apdovanojimą turinti įstaiga Druskininkuose. Metų pradžioje TripAdvisor sveikatos gerinimo centrą darkart apdovanojo Certificate of Excellence „Aukščiausios kokybės paslaugų teikimo“ sertifikatu. SPA VILNIUS taip pat tapo tarptautinių World Spa and Wellness 2017 apdovanojimų finalistu, o du centrai – Vilniuje ir Anykščiuose – nominuoti Pasauliniuose prabangiausių SPA apdovanojimuose (World Luxury Spa Awards 2017).

„Didžiuojamės dar vienu svarbiu tarptautiniu įvertinimu – viso mūsų kolektyvo įdirbio rezultatu, prie kurio, be abejonės, prisideda kiekvienas tiek naujas, tiek sugrįžtantis klientas. Tai yra patvirtinimas, jog kasdien tobulėjame ir judame teisinga linkme“, – džiaugiasi SPA VILNIUS vadovas Valdas Trinkūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.