Rusija traiško lenkiškus obuolius be jokio pasigailėjimo

Apie 350 kg lenkiškų daržovių ir vaisių, uždraustų įvežti į Rusiją, sunaikinta vienoje iš Maskvos turgaviečių pietinėje miesto dalyje, praneša miesto naujienų agentūra „Moskva“ su nuoroda į Rusijos federalinę veterinarinės ir fitosanitarinės priežiūros tarnybą („Rosselchoznadzor“).

Uždrausti įvežti vaisiai ir daržovės buvo sunaikinti turgaus teritorijoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Uždrausti įvežti vaisiai ir daržovės buvo sunaikinti turgaus teritorijoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2016, 12:22 PM, atnaujinta May 17, 2017, 2:48 AM

„Rosselchoznadzor“ Maskvos miesto, Maskvos ir Tulos sričių valdyba kartu su Rusijos VRM Maskvos vyriausiosios valdybos Ekonominio saugumo ir kovos su korupcija valdyba, atlikdamos patikrinimą turgaus – UAB „Moskvoreckoje“ – teritorijoje, rado vaisių ir daržovių produkcijos (kilmės šalis – Lenkijos Respublika), draudžiamos importuoti į Rusijos Federacijos teritoriją“, – sakoma tarnybos pranešime.

Ir patikslinama, kad atliekant patikrinimą aptikta 212 kg obuolių, 114 kg salierų, 12 kg salotų ir 7 kg trešnių. Visa ši produkcija neturėjo reikalingų fitosanitarinių dokumentų. Uždrausti įvežti vaisiai ir daržovės buvo sunaikinti turgaus teritorijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.