Kompanija ieško pokemonų medžiotojo. Atlyginimas garantuotas

Pokemonų gaudymas tampa kaip niekada populiarus. Naudodami mobiliąsias programėles žaidėjai tampa pokemonų treneriais, kuriems reikia ieškoti virtualių padarų gimtajame mieste.

Ieškomi darbuotojai, užimsiantys pokemonų gaudytojo padėjėjo pareigas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ieškomi darbuotojai, užimsiantys pokemonų gaudytojo padėjėjo pareigas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2016, 6:59 PM, atnaujinta May 16, 2017, 11:30 PM

Ši masinė psichozė pasiekė netgi Rusijos miestą Kazanę. Tai iš tiesų rimta – mieste netgi ieškoma darbuotojų, užimsiančių pokemonų gaudytojo padėjėjo pareigas, rašo kompravda.eu.

Skelbimą paviešino rimta bendrovė, užsiimanti skrydžių bilietų, viešbučių rezervavimu ir pardavimais visame pasaulyje. Šios bendrovės vadovui prireikė padėjėjo, gaudančio pokemonus.

Generaliniam direktoriui neužtenka laiko

Generalinis direktorius žaidžia „Pokemon GO“, bet laiko jam neužtenka. Tad ieškomas žmogus, galintis pasiekti puikių žaidimo rezultatų. Skelbime rašoma, kad atlyginimas – neblogas.

Skelbimas pasirodė rugpjūčio 2 dieną. Būsimam darbuotojo teks žaisti „Pokemon GO“ žaidimą vadovo telefonu, efektyviai naudoti „Lure Module“ skirtą biudžetą, greitai išvykti į pokemonų buvimo vietą mieste, rasti retus pokemonus ir stebėti, kad mobilusis telefonas neišsikrautų (juk prisijungusiam prie tinklo reikia būti visada).

Svarbiausia – darbui nereikia patirties.

Ar atitinkate reikalavimus?

Eiti šias pareigas gali toli gražu ne kiekvienas. Norintieji gaudyti pokemonus ir už tai gauti atlyginimą savo telefone turi būti pasiekę mažiausiai 20-ąjį lygį. Taip pat privalumu laikoma nuosava išorinė baterija bei galimybė dirbti bet kokiomis oro sąlygomis.

„Mes ieškome ilgalaikio darbuotojo. Siūlome darbą didelėje, stabilioje, dinamiškoje bendrovėje. Per pusdienį į mūsų skelbimą jau atsiliepė 39 žmonės, bet į pokalbį užsirašė gerokai mažiau. Pirmieji darbo pokalbiai vyks kitą savaitę, juose dalyvaus pats generalinis direktorius“, – sakė bendrovės atstovas.

Būsimo darbuotojo alga – 20 tūkst. rublių. Darbo grafikas standartinis – nuo 9 valandos ryto iki 18 valandos vakaro. Suteikiamos visos socialinės garantijos.

Žinoma, ši alga yra mažesnė nei minimalus mėnesio užmokestis Lietuvoje, juk 20 tūkst. rublių šiuo metu tesiekia 270 eurų. Vidutinis atlyginimas Rusijoje metų pradžioje siekė 370 eurų, o Lietuvoje atskaičius mokesčius siekia 580 eurų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.