„Grand Cru Airlines“ didina pajėgumus – plečia lėktuvų parką

Lietuvoje registruota užsakomųjų skrydžių bendrovė „Grand Cru Airlines“ savo orlaivių parką šiemet papildė „Airbus 320-200“ tipo lėktuvu, talpinančiu 180 keleivių. Iš viso 2016 m. iš Europos oro uostų įmonė skraidins 3 orlaivius – 1 iš jų bus „Airbus 320-200“ ir 2 – „Boeing 737-300“.

„Grand Cru Airlines“ išplėtė savo orlaivių parką.<br>123rf nuotr.
„Grand Cru Airlines“ išplėtė savo orlaivių parką.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2016, 1:31 PM, atnaujinta May 16, 2017, 7:36 AM

Aiškindama būtinybę plėsti savo orlaivių parką „Grand Cru Airlines“ sako, kad šis orlaivis, tik viena įmonės ilgalaikės strategijos dalis. 2018 metų pradžioje taip pat planuojama parką praplėsti dar dviem „Airbus“ tipo orlaiviais. Parko plėtrą diktuoja plečiama skrydžių geografija ir didėjanti orlaivių nuomos paklausa Europoje.

„Matome, kad Europoje vis daugiau gyventojų planuoja atostogas užsienyje, todėl kelionių organizatoriai didina užsakomųjų skrydžių paklausą. Papildomas orlaivis – tai mūsų pirmas žingsnis siekiant pasirengti didėjančiai paklausai ir plėsti skrydžių geografiją Centrinėje ir Rytų Europoje. Šiuo metu galimybės leidžia ne tik skraidinti keleivius, bet ir užsiimti krovinių gabenimu, tačiau kol kas prioritetu išlieka ir keleiviai“, – teigia Valdas Barakauskas, užsakomųjų skrydžių bendrovės „Grand Cru Airlines“ vadovas.

„Grand Cru Airlines“ veiklą vykdo Graikijoje, Rytų Europoje, Lenkijoje, Didžiojoje Britanijoje, Skandinavijoje, Albanijoje, Italijoje ir kitose Pietų Europos šalyse. Daugiausiai keleiviai bus skraidinami į Viduržemio jūros kurortus. „Grand Cru Airlines“ aptarnauja skirtingus Europos klientus – skrydžių bendroves, skraidina jų keleivius padidejus skrydziu apimtims, lėktuvams sugedus, vėluojant ar iškilus kitoms problemoms.

Metus baigs augimu

Įmonė pernai dirbo pelningai, „Grand Cru Airlines“ pajamos 2015 m. siekė 8,22 mln. eurų, o grynasis pelnas – 0,28 mln. eurų. Per ateinančius 5 metus įmonė pelno skirstyti neplanuoja ir visą gautą pelną planuoja skirti įmonės plėtrai.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.