Kokia ta viena savybė, kurią turi visi sėkmingi žmonės?

Jei reikėtų rast iveiną savybę, kuri atveria žmonėms kelius į sėkmę, kokia ji būtų?

J.Maxwellas mano, jog pagrindinis sėkmės aspektas yra mūsų mintys, nes po minčių seka mūsų veiksmai.<br>123fr nuotr.
J.Maxwellas mano, jog pagrindinis sėkmės aspektas yra mūsų mintys, nes po minčių seka mūsų veiksmai.<br>123fr nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2016, 10:40 AM, atnaujinta May 16, 2017, 5:55 AM

Galbūt būtų galima sakyti, kad ta savybė - geri sugebėjimai ar protas. „Bet visi žinome pavyzdžių, kai ne toks talentingas ir inteligentiškas žmogus pasiekė daug“, – savo patirtimi, kurią sukaupė per daugelį metų lygerystės mokymų, dalinosi Johnas C. Maxwellas.

Kiti įvardytų išskirtinę padėtį: palikimą, sėkmingus tėvus ir taip toliau. Kitaip tariant, lengvesnę pradžią ir galimybes, kurių kiti neturi. „Tačiau galime išgirsti daug pasiekusių žmonių istorijų, kai jų pradžia būdavo labai sunki ir su įvairiomis kliūtimis“, – kalbėjo J.Maxwellas.

O kaip gi didelės ambicijos? Žinoma, yra tokių, kurie „lipdami per kitų galvas“ daug pasiekia, tačiau yra ir daug nesavanaudiškų žmonių, kurie yra sėkmingi savo srityse.

„Per daugelį metų, kol mokau apie lyderystę apie saviugdą, manau, jog atradau vieną dalyką, kurį visi sėkmingi žmonės turi.“, – įsitikinęs lyderystės mokytojas.

Tai labai gerai apibūdino vienas mėgiamiausių J.Maxwello rašytojų Dale'as Carnegie'as: „Didžiausia pamoka, kurią išmokau – tai stulbinanti mūsų minčių svarba. Jeigu aš žinočiau, ką tu galvoji, aš žinočiau, kas tu toks esi, nes mintys apibūdina mus; keisdami savo mintis, mes galime keisti savo gyvenimus.“

J.Maxwellas mano, jog pagrindinis sėkmės aspektas yra mūsų mintys, nes po minčių seka mūsų veiksmai. Mes negalime daryti sėkmei reikalingų veiksmų tol, kol negalvojame apie sėkmę.

Tai vis gi, kaip atrodo tas „sėkmingasis mąstymas“? Tai daugiau, nei galima papasakoti viename straipsnyje. Apie tai savo pranešimuose J.Maxwellas moko daugelį žmonių.

Jei apie tai norite daugiau sužinoti ir jūs, apsilankykite Live2Lead: Lietuva konferencijoje, kuri bus didžiausia Baltijos šalyse lyderystės konferencija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.