Antanas Guoga parduoda lažybų verslą

Europarlamentaras ir verslininkas Antanas Guoga parduoda savo lažybų verslą. Prekės ženklai „TonyBet“ ir „OmniBet“ bus perduoti  švedų kapitalo bendrovei.

A.Guogos valdoma įmonė „Lošimų strateginė grupė“ per pirmą šių metų pusmetį uždirbo 550 tūkst. eurų pelno.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
A.Guogos valdoma įmonė „Lošimų strateginė grupė“ per pirmą šių metų pusmetį uždirbo 550 tūkst. eurų pelno.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2016, 3:23 PM, atnaujinta May 13, 2017, 5:34 PM

Švedijos bendrovė „Betsson“ už šį sandorį sumokės bent 4 milijonus eurų, o sandorį ketinama baigti per ateinantį mėnesį, pranešė bendrovė.

4 milijonai eurų – ne galutinė sandorio suma. Bendrovės per akcijų biržą išplatintame pranešime teigiama, kad galutinė kaina, už kurią bus parduota bendrovė, bus apskaičiuota pagal pastarųjų šešių mėnesių įmonės finansinius duomenis. Jei jie bus itin geri, pardavėjai papildomai bus apdovanoti dar 2 milijonais eurų.

„Šis sprendimas palankus strategiškai, nes „Betsson“ siekia padidinti savo pelną iš vietinių rinkų. Gavę licencijas visose trijose šalyse mes užsitikrinome savo veiklą Baltijos regione ir toliau augame visoje Europoje“, – rašoma įmonės per „Nasdaq“ biržą išplatintame pranešime.

A.Guogos valdoma įmonė „Lošimų strateginė grupė“ per pirmąjį šių metų pusmetį uždirbo 550 tūkst. eurų pelno.  Bendrovė valdo prekės ženklus „TonyBet“ ir „OmniBet“ ir turi 20 lažybų punktų visoje šalyje.

Apie planus parduoti savo verslus A.Guoga užsiminė gegužės pradžioje. „Kaip įmanoma greičiau atsisakysiu Lietuvoje turimų verslų. Gautas lėšas skirsiu Lietuvai bei jos ateitį norintiems ir galintiems kurti žmonėms. Didelę dalį jau nusprendžiau skirti Vilniaus universiteto studentų investiciniam fondui bei naujos bažnyčios statybai“, – tuomet savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė A.Guoga.

Gegužės viduryje A.Guoga pranešė pasirašęs sutartį, kuria 20 mln. eurų vertės savo turto Lietuvoje perleido labdaros fondui.

Be bendrovės „Lošimų strateginė grupė“, A.Guoga taip yra sporto transliacijas internetu vykdančios „Sport Media“ ir televizijos žaidimų bendrovės „TV žaidimai“ akcininkas, drabužiais prekiaujančios „Sport Clothes“ akcininkas, nekilnojamojo turto valdymu užsiimančių bendrovių NTSG ir „TR Holding“ akcininkas.

A.Guogai priklauso 88,29 proc. „Lošimų strateginės grupės“ akcijų. Dar 6,67 proc. akcijų valdo „NTSG“, kurios akcininkas yra A.Guoga, o dar 3,33 proc. – Donatas Kazlauskas, likusią dalį – smulkieji akcininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.