„Kesko Senukai“ Mažeikiuose investavo beveik pusę milijono eurų

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Kesko Senukai“, įgyvendindamas plėtros planus, penktadienį atidarė atnaujintą prekybos centrą Mažeikiuose. Investicijų suma siekia beveik 0,5 milijono eurų.

Parduotuvės atidarymas Mažeikiuose.<br>„Kesko Senukai“ nuotr.
Parduotuvės atidarymas Mažeikiuose.<br>„Kesko Senukai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2016, 11:37 AM, atnaujinta May 12, 2017, 10:29 PM

Nuo šiol Mažeikių gyventojai galės apsipirkti atnaujintoje „Senukų“ parduotuvėje, jų lauks gerokai gausesnis asortimentas – 22 tūkst. prekių pavadinimų. Mažeikių gyventojams bus siūloma 25 proc. daugiau prekių buitinės technikos ir sodo-daržo skyriuose. Bei gerokai praplėstas ir žinomiausių prekės ženklų asortimentas. Prekybos centro plotas, kuriame įsikūrė „Senukai“ ir „Statybų duona“, siekia daugiau nei 4 tūkst. kv. metrų.

Kaip ir visose naujuose „Senukų“ parduotuvėse, pirkėjus pasitiks moderni prekybos įranga ir kokybiškas klientų aptarnavimas. Renovuojant prekybos centrą daug dėmesio buvo skirta ir patogesniam bei greitesniam klientų apsipirkimui. Šalia atnaujinto prekybos centro veiks ir lauko prekyba sodo bei daržo prekėmis, su papildoma kasa sezono metu ir papildomais 2-viem įėjimais į prekybos salę. Spartesnį aptarnavimą užtikrins modernesnės kasos, prekybos salėje įdiegta ir smulkiosios santechnikos ir tvirtinimo skyrių savitarnos zona.

Mažeikiškiams siūlomas ne tik gerokai praplėstas apdailos, santechnikos, apšvietimo, buities prekių asortimentas, bet ir įvairios paslaugos – įrankių nuoma, prekyba išsimokėtinai, prekių pristatymo paslauga, pratęsta garantija, prekių draudimas ir kt.

Prekybos centre dirbs 44 Mažeikių ir aplinkinių miestelių gyventojai.

„Kesko Senukai“ generalinis direktorius Arvydas Šapola sako, kad prekybos centro atnaujinimas – tai prekybos tinklo strategijos dalis.

„Siekiame, kad visame mūsų tinkle pirkėjai turėtų galimybę patogiai apsipirkti moderniose parduotuvėse ir sulauktų kokybiško aptarnavimo“, – teigia A.Šapola.

Pasak jo, parduotuvių atnaujinimai suplanuotos ne tik Lietuvoje – prieš pat Kalėdas Rygoje duris atvers ir pirmoji tinklo renovuota „K-Rauta“ parduotuvė. Šiemet „Kesko Senukai“ taip pat atidarė dvi naujas parduotuves Lietuvoje – Vilniuje ir Biržuose.

Atidarymo proga daugeliui prekių šį savaitgalį bus taikoma ypatinga 30 proc. nuolaida. Prekybininkai teigia paruošę pirkėjams ir kitų specialių pasiūlymų bei akcijų.

„Kesko Senukai“ valdomą prekybos tinklą sudaro 85 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuvės Lietuvoje, 16 „K-Rauta“ parduotuvių Latvijoje ir Estijoje, taip pat 14 „OMA“ parduotuvių Baltarusijoje. Bendrovei priklauso ir elektroninė parduotuvė „Senukai.lt. Bendra tinklo apyvarta 2015 metais sudarė 583 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.