Prekybininkai atšaukia akciją: „Dokumentų rodyti nebereikės“

Prezidentei pasirašius Seimo priimtas įstatymo pataisas dėl asmens dokumentų reikalavimo perkant alkoholį, prekybininkai atšaukia akciją „Rodom“.

Prezidentei pasirašius Seimo priimtas įstatymo pataisas dėl asmens dokumentų reikalavimo perkant alkoholį, prekybininkai atšaukia akciją „Rodom“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Prezidentei pasirašius Seimo priimtas įstatymo pataisas dėl asmens dokumentų reikalavimo perkant alkoholį, prekybininkai atšaukia akciją „Rodom“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2016, 4:13 PM, atnaujinta May 11, 2017, 7:31 AM

„Naująja tvarka siekėme reikšmingų ir naudingų pokyčių visuomenei. Tikėjome, kad bendro tikslo – kovoti su alkoholio keliamomis problemomis – sieksime kartu su valdžios atstovais. Deja.

Veikiame laikydamiesi įstatymų, todėl stabdome savo iniciatyvą ir prašymą iš visų perkančiųjų alkoholį, rodyti asmens amžių liudijantį dokumentą. Nuoširdžiai dėkojame tiems, kurie suprato memorandumo tikslus ir juos palaikė.

Ir toliau stengsimės apsaugoti nepilnamečius, lengvinti darbo sąlygas savo kasininkams, tęsime įvairius socialinės atsakomybės projektus“ – išplatintame pranešime teigė Lietuvos prekybos įmonių asociacijos (LPĮA) vykdantysis direktoriaus Laurynas Vilimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.