Baltijos šalių įmonė tapo pasaulinės bankininkystės platformos dalimi

Vilnius, spalio 12 d. (BNS). Didžiausia Baltijos šalių

Per pastaruosius 5 metus „Oaklins“ įmonės patarė įgyvendinant 1,5 tūkst. sandorių, iš kurių daugiau kaip pusė buvo tarptautiniai.<br>123rf nuotr.
Per pastaruosius 5 metus „Oaklins“ įmonės patarė įgyvendinant 1,5 tūkst. sandorių, iš kurių daugiau kaip pusė buvo tarptautiniai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2016, 9:55 AM, atnaujinta May 11, 2017, 1:46 AM

Bendrovė pranešė, kad „Oaklins“ turės 60 biurų visuose pasaulio finansų centruose, juose dirbs daugiau kaip 700 specialistų.

„Mūsų klientai Baltijos šalyse turės esminės naudos iš „Oaklins“ sukūrimo dėl efektyvesnio įvairių šalių investuotojų ir įsigijimo galimybių pasiekiamumo, o gilesnė verslo šakų specializacija sustiprins mūsų sandorių komandas“, – pranešime spaudai sakė „Oaklins“ bendrovės „M&A Baltics“ partneris Karolis Pocius.

Per pastaruosius 5 metus „Oaklins“ įmonės patarė įgyvendinant 1,5 tūkst. sandorių, iš kurių daugiau kaip pusė buvo tarptautiniai. „M&A Baltics“ turi biurus Vilniuje, Rygoje ir Taline.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?