„Maxima“ nusitaikė į gurmanus

Lietuvoje daugėja aukštą maisto

Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2016, 4:10 PM, atnaujinta May 10, 2017, 12:44 PM

„Mūsų parduotuvėse lankosi labai skirtingų poreikių ir galimybių pirkėjai, dėl to mes nuolat atnaujiname savo asortimentą, kad atitiktumėme šiandienius jų poreikius. Pastaruoju metu pastebime, kad pirkėjų krepšeliuose prekių nedaugėja, tačiau į juos dedamos aukštesnės kokybės prekės. Vis daugiau mūsų pirkėjų išbando ir pačios aukščiausios kokybės, gurmaniškus, gaminius – tiek lietuviškus, tiek atvežtus iš svetur. Matydami tokių gaminių poreikį, pastaruoju metu gana smarkiai praplėtėme ir pasirinkimą“, – sako „Maxima LT“ komercijos vadovas Paulius Dambrauskas.

Pasak jo, šiandien „Maxima“ aukščiausios kokybės prekių pasirinkimas beveik nenusileidžia specializuotų parduotuvių pasiūlai. Bent didesnėse tinklo parduotuvėse stengiamasi pasiūlyti platų populiariausių aukštesnės kokybės prekių pasirinkimą – mėsos, žuvies ir jūros gėrybių, sūrio, užkandžių ir tauresnių gėrimų. Siekiama, kad pirkėjams nereikėtų bėgioti per kelias specializuotas parduotuves, o viską, ko reikia, jie galėtų patogiai ir greitai įsigyti vienoje.

Tinklo parduotuvėse yra ir tokių aukštos kokybės prekių, kurių kitos prekybos vietos šalyje nesiūlo. Pavyzdžiui, makaronų gamintojo „Agnesi“ gaminiai, alyvuogių aliejus „Filippo Berio“, saulėje džiovinti pomidorai ir alyvuogės „Bonta Di Puglia“, šokoladas „Gourmette“ ir kiti. Viena didžiausių prekybos tinklo „Maxima“ naujovių – brandinta aukščiausios kokybės lietuviška jautiena „Maximos“ parduotuvėse.

Tiesa, kol kas pastebimas aukščiausios kokybės gaminių sezoniškumas – žmonės linkę tokias prekes daugiau pirkti šventiniu laikotarpiu – prieš Velykas ar Kalėdas, taip pat kai jiems taikomos nuolaidos. Pavyzdžiui, brangesnių, retesnių rūšių mėsos, tokios kaip triušienos, avienos, veršienos, brandintos jautienos, pirkėjai „Maximos“ parduotuvėse dažniausiai perka ketvirtadieniais, kai tinklo parduotuvėse visai šviežiai mėsai taikoma 20 proc. nuolaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.