„Vilnius Tech Park“ atskleidė oficialaus atidarymo datą

„Vilnius Tech Park“ skelbia didžiojo atidarymo datą: 2016 lapkričio 16 d.

Vos per metus iš esmės atnaujinus XIX a. statytus Sapiegų ligoninės pastatus ir pritaikius juos moderniems poreikiams, lapkričio 16 d. Vilniuje oficialiai duris atveria didžiausias startuolių parkas Baltijos ir Skandinavijos šalyse.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Vos per metus iš esmės atnaujinus XIX a. statytus Sapiegų ligoninės pastatus ir pritaikius juos moderniems poreikiams, lapkričio 16 d. Vilniuje oficialiai duris atveria didžiausias startuolių parkas Baltijos ir Skandinavijos šalyse.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2016, 10:49 AM, atnaujinta May 10, 2017, 8:01 AM

Vos per metus iš esmės atnaujinus XIX a. statytus Sapiegų ligoninės pastatus ir pritaikius juos moderniems poreikiams, lapkričio 16 d. Vilniuje oficialiai duris atveria didžiausias startuolių parkas Baltijos ir Skandinavijos šalyse.

Daugiau nei 9000 kv. metrų ploto „Vilnius Tech Park“ išsitenka startuolių, rizikos kapitalo fondų, akseleratorių biurai, bendradarbystės bei konferencijų erdvės. Panašus, kiek mažesnis startuolių centras šią vasarą buvo atidarytas Helsinkyje, taip pat pritaikant startuoliams miesto centre esančios buvusios ligoninės patalpas.

Kelis šimtus kviestinių svečių, Lietuvos ir užsienio žiniasklaidos atstovus bei Lietuvos startuolių ekosistemos lyderius subursiančio renginio metu Antakalnyje esantis Sapiegų parkas išliks atviras visuomenei. Nuo 16 val. savo duris visiems planuoja atverti ir „Vilnius Tech Park“ jau įsikūrusios kompanijos, pristatysiančios ir leisiančios išbandyti savo kuriamas technologijas.

Šiuo metu startuoliams ir paslaugas jiems teikiančioms kompanijoms išnuomota jau daugiau nei 70 proc. pastatų, dalis jų jau spėjo įsikelti ir pradėti darbą. „Vilnius Tech Park“ startuoliams siūlo ne tik erdvę darbui, bet ir verslo vystymo partnerysčių paketą, kurį sudaro „Master Class Lietuva“ pagalba ieškant C lygio vadovų, „Devs.LT“ dirbtiniu intelektu grįsta sistema programuotojų paieškai, „Cobalt“ teisinės paslaugos, „Integre“ buhalterijos ir apskaitos tvarkymas bei kiti partnerių pasiūlymai. Parke, po vienu stogu, taip pat susiburia ne tik įvairus startuoliai, bet ir rizikos kapitalo fondai „Practica Capital“, „IMI.VC“, akseleratoriai „Startup Highway“ ir „Startup.lt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.