Nieko sau: „Uber“ rengia akciją, per kurią mašinoje murks katės

„Spalio 28 d. galėsite pasimėgauti 15 katiniškos palaimos minučių“, – vilioja pavėžėjimo paslaugas teikianti bendrovė „Uber“. Vieną dieną po Vilnių kursuos specialus „UberKittens“ automobilis, vežiojantis neįprastus keleivius – kačiukus.

„Uber“ akcija patiks kačių mylėtojams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Uber“ akcija patiks kačių mylėtojams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Uber“ akcija patiks kačių mylėtojams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Uber“ akcija patiks kačių mylėtojams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-10-26 19:55, atnaujinta 2017-05-10 03:34

„Atsidarykite „Uber“ programėlę ir bakstelėkite „UberKittens“. Kai atvyks kačiukai, jūs ir jūsų draugai galės mėgautis 15 minučių kačių švelnumo!“, – skelbiama įvykio aprašyme „Facebook“.

Katės bus „pasiskolintos“ iš gyvūnų globos namų „Tautmilės prieglaudėlė“, o po renginio norintys galės kačiukus priglausti savo namuose.

Kitose šalyse tokia akcija spalio 28 d. rengiama kasmet, tačiau Lietuvoje ji vyksta pirmą kartą.

Po Vilnių visą dieną kursuos 5 „UberKittens“ automobiliai, kuriuose glausis po 2 kačiukus. Penkiolikai minučių jie užsuks pas visus automobilius išsikvietusius „Uber“ klientus. Ši paslauga kačių mylėtojams nieko nekainuos.

Tautmilės prieglaudėlės“ savanorė Lina pasakojo besidžiaugianti „Uber“ pasiūlymu bendradarbiauti. „Norime atkreipti dėmesį, kad prieglaudos gyvūnas gali būti toks pat mielas, malonus ir geras draugas kaip ir iš veislynų ar parduotuvių“, – pasakojo ji.

Prieglauda taip pat tikisi, kad per „Uber“ akciją pavyks surasti kačiukams naujus namus. Tiesa, jų nebus galima iš karto čiupti.

„Esame linkę renginių metu gyvūnų nedovanoti, kad tai nebūtų tiesiog momentinis susižavėjimas. Gyvūnas vis tik nėra daiktas, kad jį būtų galima nusibodus keisti ar grąžinti“, – pasakojo Lina.

Ji teigė, kad geriausia būtų, jei kačiukais susidomėję žmonės vėliau, jau gerai viską apgalvoję, atvyktų į prieglaudą ir iš ten pasiimtu kačiukus.

Gyvūnus globojanti savanorė džiaugiasi verslo iniciatyva. „Mes ir patys kiek įmanoma stengiamės visai būdais reklamuoti tuos gyvūnus, rengti atvirų durų dienas į prieglaudą, tik dažniausiai tam pritrūksta laiko“, – pasakojo „Tautmilės Prieglaudėlės“ savanorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.