Renginių organizatoriaus melas iškilo į paviršių: „Akyse nesu jo matęs“

Tikriausiai niekam nepatiktų, jei kažkieno padarytus darbus prisiimtų kitas asmuo. O ypač, kai tie darbai reikalauja didelės atsakomybės ir begalės įdėtų pastangų. Panašiai nutiko ir Norvegijoje gyvenančiai bei renginių organizavimu užsiimančiai Faustai Tūbelytei.

Renginių organizatoriaus melas iškilo į paviršių: patvirtino ir P. Ambrazevičius<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Renginių organizatoriaus melas iškilo į paviršių: patvirtino ir P. Ambrazevičius<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2016, 10:33 PM, atnaujinta May 9, 2017, 4:16 PM

Į lrytas.lt redakciją moteris kreipėsi norėdama paviešinti absurdišką tėvynainio melą.

Pasigyrė ne savo darbu

Norvegijoje gyvenanti ir savo renginių organizavimo įmonę turinti F. Tūbelytė kaip reikiant pasipiktino. Pasak moters, jos organizuotus renginius viešai apsiskelbė daręs kitas asmuo.

„Per LRT televiziją žiūrėjau laidą „Emigrantai“ ir pamačiau, kad vienas žmogus iš mūsų bendruomenės narių – Justas Gintautas, giriasi suorganizavęs ir padaręs keletą renginių, kuriuos iš tiesų organizavo mano įmonė bei Norvegijos lietuvių bendruomenė.

Aš negalėdama laukti ėmiausi iniciatyvos ir viską paviešinau internete, nes jis akivaizdžiai melavo. Mano renginių organizavimo įmonė yra dar gana nauja, šviežia, todėl man rūpi, kad tai tiesiogiai jai nepakenktų“, – sakė pasipiktinusi F. Tūbelytė.

Moteris apie tokį melą paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“, o F. Tūbelytės pasisakymas sulaukė daugelio žmonių dėmesio.

„Pamenu tą dieną labai puikiai, teko groti prieš ir po Džordanos pasirodymo. Deja, šitas asmuo nedalyvavo organizavime“, – komentavo Nerijus.

„Melagis!!! Kokius jis renginius organizavo... Džordana, „Humoro klubas“, „69 danguje“???? Aš asmeniškai galiu pasakyti, kad jokio Džordanos koncerto jis neorganizavo! Tai darėme mes – „Møre Romsdal“ lietuvių bendruomenė. Jis nei piršto ten nepridėjo...jo net nebuvo ten. Jis išvis net nebuvo bendruomenės valdyboje,“– rašė Sandra.

Savo nuomonę socialiniame tinkle išsakė ir „Humoro klube“ pasirodymus rengęs komikas Paulius Ambrazevičius.

„Meluoja šitas vyras išsijuosęs, akyse jo nesu nei matęs, nei girdėjęs“, – komentavo P. Ambrazevičius.

Poelgis nenustebino

LRT laidoje J. Gintautas paminėjo suorganizavęs keturis renginius, tačiau pasak F. Tūbelytės, tiesos čia labai nedaug.

„Jis paminėjo keturis renginius. Tai – „69 danguje“, Džordanos Butkutės koncertą, Šilansko humoro šou ir „Humoro klubą“.

„Humoro klubą“ organizavo mano turima įmonė „Event4U“, o jis teigia tai daręs pats. „69 danguje“ ir Džordanos Butkutės koncertą organizavo lietuvių bendruomenė ir jos valdyba, kurioje jo nėra.

Vienintelė tiesa tai, kad jis organizavo Šilansko humoro šou. Tai vienintelis dalykas, kurį jis pasakė ir kuris yra tiesa“, – pasakojo renginių organizatorė.

Pasak F. Tūbelytės, J.Gintautas net nėra oficialus lietuvių bendruomenės narys.

„Jis oficialiai tikrai nėra registruotas, jis visada kažkur šalia šmėžuodavo ir siūlydavo nuomoti mums aparatūrą. Jis net nėra mano draugas. Šioje bendruomenėje aš esu valdybos narė ir dirbu pirmininkės pavaduotoja.

Mes dažnai organizuojame įvairiausius renginius, o tarp jų ir buvo J. Gintauto paminėtų grupių koncertai- „69 danguje“ ir pan., organizuoti mūsų bendruomenės“, – sakė F. Tūbelytė.

Viešas konfliktas

„Tiesą pasakius, tai man sunku pakomentuoti tokį žmogų, kuris, matomai, gyvena kitame pasaulyje. Aš tikrai nežinau, kodėl jis taip meluoja. Jam net reklamos nereikia, nes jis užsiima renginių aparatūros nuoma“, – teigė renginių organizatorė.

Moteris pasakojo, kad pati susisiekti su J.Gintautu ir išsiaiškinti situaciją net nebandė.

„Tai yra viešas konfliktas ir nematau reikalo jam skambinti ir aiškintis. Nenoriu, kad kentėtų mano įmonės reputacija, nes panašu, kad jis siekia kitų žmonių darbu išreklamuoti save“, – sakė F.Tūbelytė.

Melo kojos trumpos?

Lrytas.lt susisiekęs su aparatūros nuoma renginiams užsiimančiu J.Gintautu sulaukė įdomaus atsakymo.

Vyras teigė, kad renginių organizavimu užsiimanti F. Tūbelytė tik siekia jį apšmeižti.

„Tiesiog gėda man už ją, kaip ji šitaip dar išdrįso kreiptis į viešumą ir šmeižti mane. Ją net iš bendruomenės išmetė už jos nekompetentingumą. Dar visokiausių kuriozų man su ją yra buvę“, – laiške rašė J.Gintautas.

Tačiau keletą kartų vyro paklausus, ar šis nemelavo dėl savo LRT laidoje išvardintų ir vestų renginių, sulaukėme tokio atsakymo: „Pirmiausia, turiu atsiklausti LRT laidos vedėjos, ar galima šią diskusija išvis pradėti. Kodėl? Todėl, kad jie irgi jau bus minimi.

Ir be mano leidimo bei sutikimo mano vardo išvis negalite niekur publikuoti“, – į klausimą, ar melavo, atsakė J.Gintautas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.