Tarptautinė įmonių grupė „Modus Group“ turės naują vadovą

Sparčiai auganti tarptautinė įmonių grupė „Modus Group“ išrinko naują valdybos pirmininką. Nuo gruodžio mėn. 5 d. šias pareigas pradės eiti Liudas Liutkevičius, kuris į naują poziciją pereina iš „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO) vadovo posto.

Nuo gruodžio mėn. 5 d. šias pareigas pradės eiti Liudas Liutkevičius, kuris į naują poziciją pereina iš „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO) vadovo posto.<br>V.Balkūno nuotr.
Nuo gruodžio mėn. 5 d. šias pareigas pradės eiti Liudas Liutkevičius, kuris į naują poziciją pereina iš „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO) vadovo posto.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2016, 9:01 AM, atnaujinta May 9, 2017, 3:56 PM

Naujajam „Modus Group“ valdybos pirmininkui keliamas tikslas užtikrinti tvarų tolimesnį grupės augimą bei plėtrą.

„Per pastaruosius kelerius metus „Modus Group“ išaugo kelissyk – ir pagal finansinius rodiklius, ir pagal darbuotojų skaičių bei veiklų apimtis. Esame ne tik lyderiai automobilių verslo srityje, bet ir aktyvūs novatoriai žaliosios energetikos rinkoje, įvedėme ir plečiame modernias paslaugas, tokias kaip automobilių dalinimasis ir automobilių parkavimo sprendimai. Tikime, kad Liudo Liutkevičiaus patirtis vadovaujant didelėms įmonėms ir asmeninės savybės bus vertingos įgyvendinant ambicingus „Modus Group“ planus Lietuvoje ir už jos ribų“, – sakė „Modus Group“ valdybos narė Ainė Martinkėnaitė-Martyniuk.

„Modus Group“ šiandien yra viena didžiausių ir sparčiausiai augančių šalies įmonių grupių. Džiaugiuosi prisijungęs prie šios veržlios ir ambicingos komandos. Esu įsitikinęs, kad kartu su ja įgyvendinsime naujas idėjas ir tikslus, kurie kurs tolimesnę grupės sėkmės istoriją“, – sakė L. Liutkevičius.

Grupei priklauso įmonė „Modus energija“, kuri valdo energetikos sričių įmones bei įgyvendina atsinaujinančios energijos projektus. Pastaraisiais metais grupė aktyviai plečiasi kaimyninėje Latvijoje ir Baltarusijoje ir numato tolimesnę plėtrą užsienio šalyse

„Modus Group“ valdybos pirmininku išrinktas L. Liutkevičius turi sukaupęs sėkmingo vadovavimo patirties privataus ir valstybinio kapitalo įmonėse. Jis ėjo „Lietuvos dujų“ valdybos pirmininko ir generalinio direktoriaus pareigas, o šią įmonę sujungus su „Lesto“ ir įkūrus ESO, tapo naujosios, apie 3000 darbuotojų jungiančios įmonės vadovu.

Anksčiau L. Liutkevičius užėmė „Lietuvos energijos“ Gamybos ir paslaugų tarnybos direktoriaus ir valdybos nario pareigas bei pirmininkavo „Duomenų logistikos centro“, „Kauno energetikos remonto“, LITGAS valdyboms, dirbo „NT Valdos“, „Energijos tiekimas“ valdybos nariu, „Lietuvos energijos gamybos“ stebėtojų tarybos nariu. L. Liutkevičius taip pat dirbo Estijos „Eesti Energia“ dukterinės bendrovės Lietuvoje „Enefit“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius.

Iki gruodžio 5 d. „Modus Group“ valdybos pirmininko pareigas eis valdybos narys Ruslanas Sklepovič, kuris grupėje yra atsakingas už atsinaujinančios energetikos sritį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?