„Ryanair“ pasakė, ką darys dėl skrydžių į Vilnių, kai čia užsidarys oro uostas

2017 metų vasarą ilgiau nei mėnesį Tarptautinis Vilniaus oro uostas (TVOU) bus uždarytas, mat jame bus pertvarkomas orlaivių leidimosi ir kilimo takas. Daugelis aviakompanijų nutarė skrydžius perkelti į Kauno oro uostą. Tačiau „Ryanair“ priėmė kitokį sprendimą.

Anot „Ryanair“ atstovų, atlaisvėsiančius Vilniuje lėktuvus įmonė TVOU rekonstrukcijos laikotarpiu perkels į kitus oro uostus, kur skraidina jų aviakompanija.
Anot „Ryanair“ atstovų, atlaisvėsiančius Vilniuje lėktuvus įmonė TVOU rekonstrukcijos laikotarpiu perkels į kitus oro uostus, kur skraidina jų aviakompanija.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Nov 9, 2016, 11:24 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 9:49 AM

Aviakompanija „Ryanair“ paskelbė, kad rekonstrukcijos laikotarpiu savo skrydžių į Kauną neperkels, bet Kauno oro uosto, kuriame yra jos pagrindinė bazė Lietuvoje, skrydžių skaičių išlaikys.

Anot „Ryanair“ atstovų, atlaisvėsiančius Vilniuje lėktuvus TVOU rekonstrukcijos laikotarpiu aviacijos įmonė perkels į kitus oro uostus, kur skraidina keleivius.

Kitos aviakompanijos yra paskelbusios apie savo veiklos iš Vilniaus perkėlimą į Kauną, kol vyks Vilniaus oro uosto kilimo ir leidimosi tako rekonstrukcija (kitos vasaros 35 dienos – nuo liepos 14 iki rugpjūčio 18 d.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.