Socialiniai tinklai ūžia: ten V. Putino atsakas D. Trumpo kvietimui atvykti į Lietuvą

Socialiniame tinkle „Facebook“ išplatinta žinutė, kuri JAV respublikonų partijos kandidato Donaldo Trumpo pergalės atveju taptų itin aktuali ir lietuviams, sulaukė ir tariamo Rusijos prezidento Vladimiro Putino atsako.

Po tokių „Keulė Rūke“ pokštų internautai taip įsišėlo, kad ėmė kurti ir kitų prezidentų „Twitter“ įrašus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Po tokių „Keulė Rūke“ pokštų internautai taip įsišėlo, kad ėmė kurti ir kitų prezidentų „Twitter“ įrašus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Tariama D.Trumpo „Twitter“ žinutė sudrebino socialinius tinklus.<br>.
Tariama D.Trumpo „Twitter“ žinutė sudrebino socialinius tinklus.<br>.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2016-11-10 10:35, atnaujinta 2017-04-18 07:57

Štai ką prieš keletą dienų socialinėje žiniasklaidoje neva žadėjo skandalingais pareiškimais garsėjantis verslininkas ir politikas D.Trumpas:

„#trumpkissingputin piešinys ant sienos populiarėja visame pasaulyje! Klausykite: balsuokite už mane, ir aš pažadu susitikti su savo bičiuliu @PutinRF_eng sultingos vakarienės šioje BBQ užkandinėje Vilniuje @KeuleRūke – tai bus viena iš mano prioritetinių ir pirmųjų užduočių! Pirmyn #VoteTrumpPence16! ŠIANDIEN VĖL VISKAS TAPS PUIKU.“

Šia D.Trumpo žinute buvo pasidalyta „Keulė rūke“ „Facebook“ paskyroje. Žinutė sulaukė didžiulio internautų dėmesio ir kelių tūkstančių „patinka“.

Netrukus „Keulė rūke“ pasidalijo ir tariamu V.Putino atsaku D.Trumpui.

„Sveikinimai 45-ajam Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentui @realdonaldtrump. Aš maloniai priimu kvietimą susitikti šioje BBQ vietoje @KeuleRuke Vilniuje. Tik noriu įspėti, kad jei ten atvyksiu, paskui niekada nebeišvyksiu.“

Kaip paaiškėjo, šie „Twitter“ įrašai – „Keulė Rūke“ komandos, kuri viešojoje erdvėje ne kartą pasižymėjo skandalingais įrašais, kūrybiškumo išraiška.

Po šio „Keulė Rūke“ pokšto internautai taip įsišėlo, kad ėmė kurti ir kitų prezidentų „Twitter“ įrašus. Mat į dviejų lyderių diskusiją įsitraukė ir Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka.

„JAV rinkimuose ir aš būčiau nugalėjęs. Tegul D.Trumpas pabando pas mane Baltarusijoje laimėti. Ahahahaha.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.