Kalėdų reklama, kuri atima žadą. Ji plinta kaip žaibas

Jau beveik dvi savaitės, kai mobiliuosius telefonus gaminanti įmonė „Huawei“ pasaulį stebina šilta, tačiau kiek neįprasta prekės gamintojui kalėdine reklama.<br>„YouTube“ stopkadras
Jau beveik dvi savaitės, kai mobiliuosius telefonus gaminanti įmonė „Huawei“ pasaulį stebina šilta, tačiau kiek neįprasta prekės gamintojui kalėdine reklama.<br>„YouTube“ stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2016, 4:57 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:18 AM

Jau beveik dvi savaitės, kai mobiliuosius telefonus gaminanti įmonė „Huawei“ pasaulį stebina šilta, tačiau kiek neįprasta prekės gamintojui kalėdine reklama.

Akimirksniu išpopuliarėjusioje reklamoje siekiama atkreipti dėmesį į itin aktualią šių dienų problemą – pernelyg didelį mūsų dėmesį virtualiam gyvenimui, kol galiausiai mažo berniuko svajonė išsipildo ir prasideda Kalėdos su mylima šeima.

Trumpa, tačiau susimąstyti priverčianti reklama parodo, kad kartais savo išmaniuosius telefonus turėtumėme padėti į šoną ir pabūti drauge su savo artimaisiais.

„Nors kartą per metus pamirškite savo išmanųjį telefoną… Ir paverskite savo svajones realybe! #BePresent“, – prie pasirodžiusios reklamos rašoma įmonės „Facebook“ socialinėje paskyroje.

Reklama turi ir savo grotažymę #BePresent, kuri lietuviškoje reklamos versijoje pateikta kaip #PadovanokSave.

Ši kinų technologijų milžinės sukurta reklama žaibišku greičiu išplito socialiniuose tinkluose visame pasaulyje. Štai „YouTube“ reklamą jau peržiūrėjo beveik 21 mln. žmonių, komentuodami, kad būtent taip ir turėtų atrodyti tikra kalėdinė reklama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.