„IKEA Group“ pardavė savo „dukras“ baldininkes

„IKEA Group“, valdanti daugumą IKEA parduotuvių, pardavė Nyderlandų kontroliuojančios bendrovės „Inter IKEA Holding“ pagrindines patronuojamas bendroves už 5,2 mlrd. eurų, norėdama vėl paskatinti augimą. Apie tai informuoja agentūra „Reuters“.

Sandoris, sudarytas „Inter IKEA“ iniciatyva, padėjo padidinti „IKEA Group“ ikimokestinį pelną 23 proc.,iki 5,4 mlrd. eurų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sandoris, sudarytas „Inter IKEA“ iniciatyva, padėjo padidinti „IKEA Group“ ikimokestinį pelną 23 proc.,iki 5,4 mlrd. eurų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 12:32 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:06 AM

„Koncepcija ir naudojama franšizės sistema buvo parengtos praėjusio šimtmečio 8-ojo dešimtmečio pradžioje. Tai buvo kita epocha. Pagrindinis tikslas yra įsitikinti, kad mes galime augti ir plėstis bei įsiklausyti į savo klientus“, – pareiškė „Inter IKEA“ generalinis direktorius Torbjörnas Lööfas.

Jis taip pat pridūrė, kad šis sandoris buvo būtinas.

Kaip sužinota, sandoris, sudarytas „Inter IKEA“ iniciatyva, padėjo padidinti „IKEA Group“ ikimokestinį pelną 23 proc.,iki 5,4 mlrd. eurų.

Anksčiau buvo pranešta, kad IKEA Didžiojoje Britanijoje šv. Kalėdų proga visiems darbuotojams padovanos po tūkstantį dolerių (930 eurų).

Parengė Leonas Grybauskas

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.