Birštonas prisistato turistams: vilioja ir meilės istorija, ir švelnia erotika

Birštonas prisistato turistams.
Birštonas prisistato turistams.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Dec 7, 2016, 2:04 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:05 AM

Lietuviškiausiu kurortu besivadinantis Birštonas nutarė prisivilioti daugiau poilsiautojų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio. Kurortas pristatė filmuką, kuriame ir šiandieninio Birštono, ir archyviniai vaizdai. Intrigą jame pina ir meilės istorija, ir netgi švelni erotika. Netrukus po pasaulį pasklis ir angliakalbei publikai pritaikyta filmuko versija.

„Mes jau esame dideli, siūlome įvairesnių paslaugų, pas mus atsidaro vis naujų SPA centrų, todėl laukiame kuo daugiau turistų iš kuo įvairesnių šalių“, – sakė Birštono turizmo informacijos centro vadovė Rūta Kapačinskaitė.

Ilgainiui, pasak jos, Birštonas turės ir filmuką rusų kalba.

Kurorto reklamą sukūrė „Wide Wings“ kūrybinė komanda. Aktorių atranką laimėjo Simonas Storpirštis – aktoriaus Arūno Storpirščio sūnus, ir tinklaraštininkė Raminta Paukštytė.

„Kūrybinė komanda puikiai įgyvendino visus mūsų iškeltus tikslus ir leido parodyti kurortą tokį, kokį mes matome kasdien. Taip pat dėkojame Birštono kurorto gyventojams, kurie su malonumu įsitraukė į filmo kūrimą ir padėjo atskleisti kurorto gražiausias pusės“, – šitaip Birštonas pristato 8 min. ir 50 sekundžių trukmės filmuką.

Vėliau jis bus sukarpytas dalimis ir šitaip naudojamas per pristatymus.

Pirmieji savo miesto reklamą įvertino patys birštoniečiai.

„Jie labai džiaugėsi, galėjo ir save pamatyti ekrane.

Mums patiko dirbti su kūrybine grupe. Jie jauni, vos 20 metų. Tad įsivaizdavo, kad Birštonas iki šiol toks, kokį pamatė archyviniuose sovietmečio laikų kadruose“, – šypsojosi R.Kapačinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.