Į Lietuvą žengia didžiausias Baltijos šalyse sveikatingumo klubų tinklas

„MyFitness“, didžiausias sveikatingumo klubų tinklas Baltijos šalyse, šiuo metu valdantis 21 klubą Estijoje ir Latvijoje, paskelbė per 2017 m. ketinantis įžengti ir į Lietuvos rinką.

„MyFitness“, didžiausias sveikatingumo klubų tinklas Baltijos šalyse, šiuo metu valdantis 21 klubą Estijoje ir Latvijoje, paskelbė per 2017 m. ketinantis įžengti ir į Lietuvos rinką.<br>T.Bauro nuotr.
„MyFitness“, didžiausias sveikatingumo klubų tinklas Baltijos šalyse, šiuo metu valdantis 21 klubą Estijoje ir Latvijoje, paskelbė per 2017 m. ketinantis įžengti ir į Lietuvos rinką.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2016, 10:59 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:39 PM

Pasak, „MyFitness“ vadovo Erkki Torn, bendrovė jau kuris laikas stebėjo ir atidžiai analizavo Lietuvos rinką.

21 klubą valdanti „MyFitness“ yra rinkos lyderė Estijoje ir Latvijoje, o plėtra Lietuvoje yra logiškas bendrovės plėtros strateginis žingsnis.

„Lietuvos rinka, kur vis daugiau žmonių rūpinasi savo sveikata ir sportuoja, turi didelį potencialą. Tikime, kad mūsų koncepcija, paslaugų kokybė ir kainų politika tinkamai papildys Lietuvos sveikatingumo klubų rinką. Mes norime pasiūlyti naujų aukštos kokybės paslaugų ir taip prisidėti prie visos rinkos vystymo“, – sakė E. Tornas.

Pirmieji „MyFitness“ sveikatingumo klubai Vilniuje ir Kaune, planuojama, pakvies lankytojus jau 2017 m. Ateinančiais metais bendrovė taip pat planuoja atidaryti 6 naujus sveikatingumo klubus Estijoje ir Latvijoje. „Mūsų siekis – pasiūlyti savo paslaugas plačiam žmonių ratui ir tapti išskirtiniu sveikatingumo klubų tinklu, veikiančiu visose trijose Baltijos šalyse“, – plėtros planus komentavo „MyFitness“ vadovas E. Tornas.

Tai, kad bendrovė turės savo sveikatingumo klubus visose Baltijos valstybėse, leis „MyFitness“ pasiūlyti papildomą vertę ir jau esamiems „MyFitness“ klientams, ypač tiems, kurie darbo reikalais reguliariai keliauja regione.

2008 m. veiklą pradėjęs „MyFitness“ šiuo metu turi 15 sveikatingumo klubų Estijoje ir 6 Latvijoje. „MyFitness“ turi 35 000 narių, o klubuose per metus apsilanko apie 2,5 mln. žmonių.

Naujausią įrangą turintys „MyFitness“ klubai siūlo plačią grupinių ir individualių treniruočių bei sveikatingumo konsultacijų įvairovę. 2015 m. konsoliduotos „My Fitness AS“ bendrovės pajamos siekė 11 mln. eurų. Planuojama, kad 2016 m. pardavimai sieks 14 mln. eurų. „MyFitness“ komandą šiuo metu sudaro daugiau nei 450 profesionalų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.