Sparčiai augančiuose Visoriuose – ir naujas prekybos centras

Antradienį šiaurinėje Vilniaus dalyje esančiuose Visoriuose duris atvėrė nekilnojamojo turto plėtros įmonės „Eika“ statytas naujas prekybos centras IKI. Dėl tikslaus statybų grafiko ir preciziško jo valdymo erdvus ir modernus pastatas atidarytas mėnesiu anksčiau, nei buvo planuota.

Naujas „Iki“ prekybos centras – Visoriuose.
Naujas „Iki“ prekybos centras – Visoriuose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 6:04 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:32 PM

Naujas prekybos centras IKI yra vienas pirmųjų prekybos centrų Visorių mikrorajone, kuris sparčiai plečiasi ir pritraukia vis daugiau naujakurių. Bendras naujo prekybos centro plotas – 2,5 tūkst. kvadratinių metrų. Bendros „Eika“ grupės ir IKI tinklo investicijos į naują prekybos centrą siekė 3,7 mln. eurų.

„Šiuo metu Visorių rajonas su nauju gyvenamuoju kvartalu tampa idealia gyvenamąja vieta tiems, kurie vertina ramybę, tačiau nenori pernelyg nutolti nuo miesto centro. Vis daugiau dėmesio šis sostinės rajonas sulaukia iš nekilnojamojo turto plėtotojų bei investuotojų. Dėl šios priežasties svarbu stiprinti ir tobulinti dar visai neseniai pramoniniu laikyto rajono infrastrukūrą“, – teigia laikinai einantis „Eika“ Turto valdymo departamento direktoriaus pareigas Giedrius Brūzgė.

Naują modernų prekybos centrą įmonė „Eika“ pradėjo statyti gegužės mėnesį, o gruodžio pradžioje visiškai įrengtą pastatą jau perdavė užsakovams. „Kiekvieną kartą atidarydami naują parduotuvę, siekiame, kad klientai galėtų patogiai apsipirkti, turėtų galimybę rinktis iš plataus prekių asortimento, siūlome daug šviežių produktų. Plėsdami parduotuvių geografiją, stengiamės, kad jos būtų modernios, šiuolaikiškos ir kuo geriau atitiktų pirkėjų poreikius. Investuojame ne tik į pačias parduotuves, bet ir tvarkome aplinką, įrengiame patogias automobilių aikšteles. Šis prekybos centras puikiai parodo, kad bendrovė siekia darnios ir tvarios aplinkos, stengiasi, kad bendruomenė jaustųsi patogiai“, – sako IKI viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė.

Naujame prekybos centre didžiausią plotą užims prekybos tinklo IKI parduotuvė, įrengta pagal modernų dizainą, su naujausia prekybos įranga ir galinti pasiūlyti platų prekių asortimentą.

Mažesniuose plotuose veiks specializuotos parduotuvės, vaistinė, kavinė. Šalia naujo prekybos centro pirkėjų patogumui įrengta 80 vietų automobilių aikštelė.

Naujas prekybos centras – ne pirmas įmonės „Eika“ ir IKI prekybos tinklą valdančios bendrovės „Palink“ bendradarbiavimo rezultatas. 2007 metais buvo pastatyta IKI parduotuvė Santariškių rajone, vėliau – prekybos centras „Pupa“ Pilaitėje, kuriame įsikūrusi IKI parduotuvė.

Be minėtų parduotuvių, „Eika“ yra pastačiusi prekybos centrus „Norfa“ Pilaitėje, „Berry“ Klaipėdoje ir „Aušra“ Utenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.