Švenčių maratonas: kaip dirbs šalies oro uostai

Šventinės dienos – gruodžio 24-26 d. bei gruodžio 31 d. ir sausio 1 d. – Lietuvos oro uostuose bus kiek ramesnės nei įprastai. Jau nuo Kūčių dienos skrydžių bus mažiau, pavyzdžiui, Vilniuje nuo 20 val. vakaro nebenumatomi jokie orlaivių išvykimai ar atvykimai.

Šventiniu laikotarpiu mažiau skrydžių vykdo LOT, SAS, „Brussels Airlines“, „Lufthansa“ ir kitos į Lietuvą skraidinančios oro linijų bendrovės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šventiniu laikotarpiu mažiau skrydžių vykdo LOT, SAS, „Brussels Airlines“, „Lufthansa“ ir kitos į Lietuvą skraidinančios oro linijų bendrovės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

2016-12-20 15:22, atnaujinta 2018-02-09 21:35

Per šv. Kalėdas, gruodžio 25 d., jokių skrydžių nė viename iš Lietuvos oro uostų nevykdys žemų sąnaudų skrydžių aviakompanijos „Wizz Air“ ir „Ryanair“. O 26 d. oro uostai grįžta prie įprastinio darbo ritmo. Taip pat šiek tiek mažiau skrydžių numatyta nuo gruodžio 31 d. vakaro iki sausio 1 d. ryto. „Šventiniu laikotarpiu mažiau skrydžių vykdo LOT, SAS, „Brussels Airlines“, „Lufthansa“ ir kitos į Lietuvą skraidinančios oro linijų bendrovės“, – sakė Lietuvos oro uostų įmonės atstovė Agnė Mažeikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.