Vilniaus oro uoste – nemalonumai dėl rūko: orlaiviai leidžiasi kituose miestuose

Antradienį dėl rūko Vilniaus oro uoste nesileido lėktuvai – jie buvo nukreipiami į kitus miestus, tačiau popiet padėtis normalizavosi, šiuo metu lėktuvai  kyla ir leidžiasi iš Vilniaus oro uosto.

Antradienį dėl rūko Vilniaus oro uoste nesileidžia lėktuvai – jie nukreipiami į kitus miestus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Antradienį dėl rūko Vilniaus oro uoste nesileidžia lėktuvai – jie nukreipiami į kitus miestus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 12:09 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:37 PM

Kaip nurodoma Vilniaus oro uosto tinklalapyje, prieš pietus, lėktuvas, atskridęs iš Talino, buvo nukreiptas leistis Kauno oro uoste, kitas lėktuvas, atskridęs iš Kopenhagos, turėjo leistis Rygoje, o grįžtantys iš Romos keleiviai leidosi Gdansko oro uoste.

Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė lrytas.lt sakė, dėl prastų oro sąlygų į kitus oro uostus nukreipti 6 lėktuvai, turėję nusileisti Vilniuje. Kiek dar laiko Vilniuje negalės leistis lėktuvai, I.Baltrušaitytė teigė negalinti pasakyti: „To reikėtų klausti sinoptikų“.

Ji teigė, kad skrydžių perkėlimas vyksta sklandžiai. „Viskas vyksta sklandžiai. Keleiviams tiesiog nereikėtų jaudintis, kad jie nusileis kitame oro uoste. Viskuo rūpinasi aviakompanijos, tai yra jų pareiga“, – situaciją komentavo ji.

Tiesa, apie 12 valandą Vilniaus oro uosto svetainėje pasirodė informacija, kad kai kurie lėktuvai vis dėlto leidžiasi. 11:58 nutūpė lėktuvas iš Stambulo, 12:01 – iš Helsinkio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.