„British Airways“ bendrovės įgulos nariai planuoja naujus streikus

Aviacijos bendrovės „British

„British Airways“ patikino sieksianti „užtikrinti, kad visi klientai galėtų keliauti savo numatytais maršrutais“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„British Airways“ patikino sieksianti „užtikrinti, kad visi klientai galėtų keliauti savo numatytais maršrutais“.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eltos inf.

Jan 4, 2017, 12:06 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:34 PM

Streikai, suplanuoti Kalėdoms, buvo atšaukti po to, kai profsąjungai buvo pateiktas naujas pasiūlymas, tačiau „Unite“ nariai galiausiai jį atmetė.

Streike dalyvaus „Birtish Airways“ darbuotojai, kurie dirba bendrovėje nuo 2010 metų ir kurie sudaro 15 proc. visų įgulos narių.

British Airways“ patikino sieksianti „užtikrinti, kad visi klientai galėtų keliauti savo numatytais maršrutais“. Ji pažadėjo smulkesnę informaciją savo klientams paskelbti penktadienį, sausio 6 dieną, kai baigs rengti savo „nepaprastosios padėties planus“.

„Mes nepaprastai nusivylę, kad „Unite“ ir vėl nusitaikė į mūsų klientus, – teigia bendrovė. – Mes šiuo metu visomis išgalėmis stengiamės apsaugoti savo klientus nuo šios nebūtinos ir visiškai nepagrįstos protesto akcijos“.

Minėtame darbo ginče dalyvauja apie 4000 darbuotojų, kurie dirba oro linijose nuo 2010 metų pagal „mišraus lėktuvų parko“ sutartis ir kurie įsitikinę, kad jiems mokamas per mažas atlyginimas. Apie 2500 iš jų priklauso „Unite“ profsąjungai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.