Nori branginti rusiškus kanalus

Žiniasklaidos kontroliuojančioji

Rusiški kanalai ir jų platinimo įkainiai pastaraisiais metais yra viena jautriausių temų mokamos televizijos tiekėjams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Rusiški kanalai ir jų platinimo įkainiai pastaraisiais metais yra viena jautriausių temų mokamos televizijos tiekėjams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt

Jan 5, 2017, 9:14 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:28 PM

20-iai operatorių šiose derybose atstovaujančios Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos (LKTA) vadovas Marius Daukantas, sako, kad derybos kol kas vyksta normaliai, tačiau detalių neatskleidžia. Tačiau kiti rinkos dalyviai neoficialiai sako, kad derybos sunkios, BMA padidino įsigyti siūlomą programų paketą, dėl ko turėtų kilti kainos.

Rusiški kanalai ir jų platinimo įkainiai pastaraisiais metais yra viena jautriausių temų mokamos televizijos tiekėjams. Vien 2016 metais bent trims operatoriams – „Cgates“, „Init“, „Balticum TV“ – „Baltijas Mediju Alianse“ buvo kuriam laikui išjungusi rusiškus kanalus po to, kai jie nesutiko su siūlytomis naujomis kanalų platinimo sąlygomis. „Init“ žiūrovai BMA kanalų nemato iki šiol.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?