„Pigu.lt“ ir „Paysera“ tapo partneriais

Didžiausia elektroninės prekybos parduotuvė Lietuvoje Pigu.lt išplėtė atsiskaitymo galimybes įdiegdama greitai populiarėjantį Paysera mokėjimo būdą.

Viena iš malonių smulkmenų yra ir tai, kad Paysera klientai pirkdami internetu gali mokėti tiesiog iš savo mobiliosios programėlės skenuojant QR kodą tiesiai nuo kompiuterio ekrano.<br>„Pigu.lt“ nuotr.
Viena iš malonių smulkmenų yra ir tai, kad Paysera klientai pirkdami internetu gali mokėti tiesiog iš savo mobiliosios programėlės skenuojant QR kodą tiesiai nuo kompiuterio ekrano.<br>„Pigu.lt“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2017, 9:44 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 8:51 AM

„Nuo šiol Pigu.lt klientai turės dar didesnį pasirinkimą, kaip atsiskaityti už prekes jiems patogiausiu būdu. Paysera jau tapo neatsiejama lietuvių mokėjimų sistema, kuri dažnai pasirenkama kaip antra atsiskaitymo sąskaita, tad sprendimas klientams suteikti galimybę atsiskaityti šiuo būdu buvo natūralus“, – sako Pigu.lt vadovas Dainius Liulys.

Anot jo, tikimasi, kad naujas atsiskaitymo būdas bus greitai pamėgtas nuolatinių Pigu.lt klientų dėl savo patogumo ir paprastumo atsiskaityti, išvengiant gausybės kodų vedimo, bei patrauklios kainos.

Paysera taip pat džiaugiasi nauja partneryste ir tikisi, kad tai esamiems klientams pilnai padės atsisakyti bankų mokėjimo paslaugų.

„Paysera yra dažniausias atsiskaitymo partneris mažose ir vidutinėse elektroninėse parduotuvėse dėl mokėjimo paslaugų asortimento ir kainos. Tad didžiausios Lietuvoje elektroninės parduotuvės, prisijungimas, suteiks jai galimybę įmokas surinkti dar pigiau nei iki šiol“, – teigia Paysera vadovas Kostas Noreika.

Jo teigimu, elektroninės parduotuvės Paysera įmokų surinkimą renkasi dėl keletos priežasčių. Pirma, tai didžiausias mokėjimo būdų pasirinkimas, ne tik Lietuvos teritorijoje. Antra, Paysera siūlo turbūt vienas geriausių įmokų surinkimo kainas rinkoje. Tai patogiau nei integruoti atskiras mokėjimų sistemas (bankus).

Trečia, Paysera suteikia daug kitų pridėtinių paslaugų, kurių negali pasiūlyti dauguma įmokų surinkimo tiekėjų: pigūs ir greiti tarptautiniai pervedimai, geri valiutos konvertavimo kursai ir panašios paslaugos.

Viena iš malonių smulkmenų yra ir tai, kad Paysera klientai pirkdami internetu gali mokėti tiesiog iš savo mobiliosios programėlės skenuojant QR kodą tiesiai nuo kompiuterio ekrano. Tai yra greičiau ir patogiau nei mokėti kortele ar bankiniu pervedimu, kur reikia suvesti begalę duomenų.

Šiuo metu Paysera turi virš 240 tūkst. naudotojų ir sparčiai plečia savo veiklą globalius sprendimus pritaikydama užsienio rinkoms. 2016 metais įmokų per Paysera mokėjimų sistemą buvo surinkta už 131 mln. EUR, o bendrai pervesta pinigų suma į įvairias šalis sudarė 1 mlrd. 398 mln. EUR.

Tuo tarpu „Pigu grupės“, valdančios internetines parduotuves Pigu.lt Lietuvoje, 220.lv Latvijoje ir Kaup24.ee Estijoje, konsoliduota 2015 m. apyvarta sudarė 53 mln. EUR be PVM ir, palyginti su 2014 metais, augo 30 proc. 2016 m planuojama pasiekti 73 mln. EUR apyvartą Baltijos šalyse, o 2017 metais – 100 mln. EUR.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.