Švedai rado TV3 pirkėją – jis valdo „Bitė Lietuva“

Švedijos žiniasklaidos koncernas „Modern Times Group“ (MTG) parduoda verslą Baltijos šalyse. Sandoris užbaigtas apie 99 proc. Šitaip skelbia naujienų portalas vz.lt

MTG verslą pardavė JAV privataus kapitalo investicijų bendrovei „Providence Equity Partners.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
MTG verslą pardavė JAV privataus kapitalo investicijų bendrovei „Providence Equity Partners.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2017, 3:59 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 12:45 AM

„VŽ pirmosioms pavyko sužinoti, kas naujasis verslo, kurio įdomiausia Lietuvai dalis yra TV3 kanalų grupė, savininkas. VŽ žiniomis, MTG verslą pardavė JAV privataus kapitalo investicijų bendrovei „Providence Equity Partners“, – sašo vz.lt.

„Providence Equity“ yra turto valdymo bendrovė, investuojanti į žiniasklaidą, komunikaciją, švietimą bei informacijos valdymą. Įmonė specializuojasi į skolų išpirkimo sandorius bei yra investavusi į daugiau kaip 140 bendrovių visame pasaulyje.

Bendrovės valdomas turtas siekia daugiau kaip 45 milijardus dolerių. „Providence Equity“ buvo viena pirmųjų firmų, pradėjusi investuoti tik į tam tikro segmento bendroves.

Įmonės valdomų fondų vertė viršija 40 mlrd. JAV dolerių, o nuo įkūrimo 1989 metais bendrovė investavo į daugiau nei 140 įmonių visame pasaulyje. „Providence“ įsikūrusi (JAV) bei turi biurus Niujorke, Londone, Honkonge, Singapūre ir Naujajame Delyje. Bendrovė yra investavusi į tokias kompanijas, kaip „Eircom“ (Airija), „Warner Music Group“ (JAV), „Digiturk“ (Turkija), „idea Cellular“ (Indija), „Ironman“, HSE24 ir kitas gerai žinomas savo sektorių lyderes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.