Septynmetė panoro įsidarbinti „Google“: štai ką ji išgirdo iš kompanijos boso

Septynmetė „verslininkė“ parašė laišką kompanijai „Google“, prašydama priimti ją į darbą ir sulaukė netikėtos žinios – kompanijos vadovas ne tik pastebėjo merginos laišką, bet ir į jį atsakė, rašo BBC.

Iki šiol septynmetė Chloe laišką buvo parašiusi tik Kalėdų seneliui<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Iki šiol septynmetė Chloe laišką buvo parašiusi tik Kalėdų seneliui<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Iki šiol septynmetė Chloe laišką buvo parašiusi tik Kalėdų seneliui<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Iki šiol septynmetė Chloe laišką buvo parašiusi tik Kalėdų seneliui<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 17, 2017, 8:13 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 8:53 PM

Septynerių metų Chloe Bridgewater, prisiklausiusi apie savo tėčio darbą kompanijoje „Google“, nusprendė, kad ir ji nori čia dirbti. Nieko nelaukusi ji ėmė rašyti laišką: „Mielas „Google“ vadove...“.

Laiškas „Google“ vadovui buvo antrasis, kurį C.Bridgewater parašė per savo gyvenimą. Pirmasis buvo adresuotas Kalėdų Seneliui.

„Mano vardas Chloe ir kai paaugsiu, noriu dirbti „Google“. Taip pat noriu dirbti šokolado fabrike ir plaukti Olimpinėse žaidynėse. Tėtis sakė, kad jei dirbsiu „Google“, galėsiu sėdėti ant sėdmaišių, čiuožti nuo čiuožyklos ir važinėti kartingais.

Aš mėgstu kompiuterius ir turiu planšetinį kompiuterį, su kuriuo žaidžiu žaidimus. Tėtis sako, kad nupirks man kompiuterį. Aš septynerių ir mokytojai sako, kad labai gerai mokausi, skaitau ir rašau. Tėtis sako, kad jei toliau mokysiuosi ir būsiu gera, vieną dieną galėsiu dirbti „Google“. Mano sesuo Hollie taip pat labai protinga, bet ji mėgsta lėles ir jai yra penkeri. Tėtis sakė, kad turiu nusiųsti savo CV, jei noriu dirbti „Google“, bet aš nežinau, ką tai reiškia. Tėtis sakė, kad tiks ir laiškas“, – rašoma mergaitės laiške.

Chloe tėtis Andy sakė, kad mergaitė jau dabar garsėja verslumu: „Nuo mažens mokytojai sako, kad ji linksma, darbšti ir mandagi. Mes labai didžiuojamės savo dukromis“.

„Ji labai jauna ir turėtų dar žaisti su savo draugais, bet kai mūsų dukra kažkuo susidomi, kaip, pavyzdžiui, šituo laišku, mes skatiname ją“, – pasakojo Chloe tėtis.

Tiesa, nei jis, nei turbūt pati Chloe nesitikėjo, kad sulauks atsakymo. Ir ne iš bet ko, o iš pačio „Google“ vadovo Sundaro Pichai.

„Labai ačiū už tavo laišką. Džiaugiuosi, kad mėgsti kompiuterius ir robotus bei tikiuosi, kad ir toliau mokysiesi apie technologijas. Manau, kad jeigu sunkiai dirbsi ir seksi paskui savo svajones, pasieksi visų savo tikslų – nuo darbo „Google“ iki plaukimo Olimpinėse žaidynėse. Laukiu tavo CV, kai pabaigsi mokyklą. Sėkmės tau ir tavo šeimai“, – taip mergaitei rašė S.Pichai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.